Konya'da Rambo Bıçaklı Saldırganlar Dehşet Saçtı

TAKİP ET

Konya'da kendilerinden para isteyen iki kişinin rambo bıçaklı saldırısına uğrayan arkadaşlar adeta şehrin ortasında dehşeti yaşadılar.

Konya'da kendilerinden para isteyen iki kişinin rambo bıçaklı saldırısına uğrayan arkadaşlar adeta şehrin ortasında dehşeti yaşadılar. 

Konya'da sabah saatlerinde korku dolu anların yaşandığı öğrenildi. Şehrin ortasında yaşanan korku dolu anlar diğer vatandaşları da dehşete düşürdü. Konya'da 29 yaşındaki Mehmet Coşkun ile 37 yaşındaki Mehmet Ali Koç yolda yürüdükleri sırada 2 kişi tarafından saldırıya uğradılar. Bunun ardından kendilerinden para isteyen iki kişiye para vermedikleri için rambo bıçağı ile saldırıya uğradılar. 

Öğlen saatlerinde meydana gelen korkunç saldırı sonrasında ikisinin de yaralandığı öğrenildi. Yere yığılan iki arkadaş sağlık ekipleri tarafından müdahale edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Ardından saldırganların yakalanması için geniş çaplı bir araştırma başlatıldı. 

RAMBO BIÇAĞI İLE DEHŞET SAÇTILAR

Yolda iki arkadaşı durdurarak para isteyen kimliği belirlenmeyen iki kişi olumsuz yanıt aldıktan sonra yanlarında taşıdıkları rambo bıçağı olarak isimlendirilen keskin bıçakla iki arkadaşa saldırdılar.Saldırı sırasında Mehmet Coşkun kalçasından yararlanırken Mehmet Ali Koç ise sol bacağından yaralandı. Ardından saldırganların olay yerinden hızla uzaklaştıkları öğrenildi. Olay yerine zaman kaybetmeden polis ekipleri çağırıldı. Polis ekipleri bölgede inceleme başlattılar. Tedaviye alınan yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis tarafından şüphelilerden Hasan S. çok geçmeden yakalandı. Diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. 

rambo bıçağı konya saldırı