Konya'da Oğlunun Gelinini Aldattığını Öğrenen Baba Oğlunu Bıçakladı

TAKİP ET

Konya'da bir baba, oğlunu gelinini aldattığını ve başka biriyle birlikte yaşamaya başladığını öğrenince oğlu ile konuşmaya gitti. Fakat baba ile oğul arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Oğlunu bıçaklayarak hastanelik eden baba daha sonra karakola giderek teslim oldu.

Konya'da bir baba,  oğlunu gelinini aldattığını ve başka biriyle birlikte yaşamaya başladığını öğrenince oğlu ile konuşmaya gitti. Fakat baba ile oğul arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Oğlunu bıçaklayarak hastanelik eden baba daha sonra karakola giderek teslim oldu.

Konya merkez Meram ilçesi Toprak Sarnıç Mahallesi dikkat Sokak üzerinde dün gece 23.00 sularında meydana gelen olayda, alınan bilgilere göre 25 yaşındaki Ahmet K.  bir süre önce eşiyle kavga etti ve daha sonra evden ayrılarak başka biriyle yaşamaya başladı.

GELİNİNİ ALDATTIĞINI DUYUNCA ÇILGINA DÖNDÜ
Eşi ise kocası Ahmet K.’nın başka biriyle yaşamaya başladığını öğrenince bu durumu kayınpederini anlattı. Yakup K. durumu öğrenince telefonla oğluna ver arayarak kızdı. Ahmet K.  babasının kendisine kızması üzerine tekrar eşini arayarak küfür etti. Bu sırada Gelin'deki tekrar kayınpederini aradı ve kocasının Kendisine küfür ettiğini söyledi. Baba Yakup K. bunun üzerine sinirlenerek oğlunun Yeniden aradı.  Ahmet K. ise babasını konuşmak istediğini söyledi ve bir tanıdığının oto tamir atölyesinde çağırdı. Burada çıkan tartışma sonucunda Baba oğlunu bıçakladı.

 

konya meram baba oğlunu bıçakladı yerel haberler son dakika