Konya'da Minibüste 15 Yaşındaki Kıza Taciz Skandalı: Çığlık Attı Yardımına Vatandaşlar Koştu

TAKİP ET

Konya'da 15 yaşındaki bir kıza taciz skandalı ortalığı bir birine kattı.42 yaşında ve evli olduğu öğrenilen İ.K, minibüste giderken 15 yaşındaki Y.D isimli kızı taciz ettiği iddiasıyla minibüsteki diğer yolcular tarafından tekme tokat dövüldü.

Konya’da 15 yaşındaki bir kıza taciz skandalı ortalığı bir birine kattı.42 yaşında ve evli olduğu öğrenilen İ.K, minibüste giderken 15 yaşındaki Y.D isimli kızı taciz ettiği iddiasıyla minibüsteki diğer yolcular tarafından tekme tokat dövüldü.

Olay, Konya’da dün saat 20.00’ı gösterdiği sıralarda yaşandı. 15 yaşındaki Y.D isimli bir genç kız minibüste evine giderken aynı minibüste yolculuk yapmakta olan 42 yaşındaki İ.K’nin tacizine uğradı. Genç kız uğradığı tacizle büyük bir şok yaşarken sapık adama tepki göstererek çığlık atmaya başladı. Olay üzerine minibüs sürücüsü aracını sağa çekti ve genç kızı taciz ettiği iddia edilen adamı minibüsten indirdi. Olayı anlayan diğer yolcular minibüsten indirilen İ.K’ye tepki göstererek saldırdı. İ.K çevredeki vatandaşların ve minibüsteki diğer yolcuların arasında kaldı. 

İFADESİ YOK ARTIK DEDİRTTİ

Olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri gelerek İ.K’yi öfkeli kalabalığın linçinden zar zor kurtardı. Polis, İ.K’yi kalabalığın elinden alarak aracına bindirirken İ.K’nin aldığı darbeler sonucunda yüzünde yaralar oluştuğu görüldü. Gözaltına alınan İ.K’nin verdiği ifadede, "Yanlışlıkla iki kez elim çarptı. Kötü bir niyetim yoktu. Yanlış anlaşıldım" dediği öğrenilirken emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bilgisi paylaşıldı.

 

konya 15 yaşındaki kız taciz minibüs vatandaşlar linç