Konya'da Mahalleliler ve Suriyeliler Arasında Taciz Kavgası! Silahlar Konuştu Ortalık Kan Gölüne Döndü

TAKİP ET

Konya'da mahalle sakinleri ve Suriyeli oldukları öğrenilen bir grup arasında taciz kavgası çıktı. Çıkan kavgada silahlar konuşurken 1 Suriyelinin hayatını kaybettiği 1 Suriyelinin de yaralandığı öğrenildi.

Konya’da mahalle sakinleri ve Suriyeli oldukları öğrenilen bir grup arasında taciz kavgası çıktı. Çıkan kavgada silahlar konuşurken 1 Suriyelinin hayatını kaybettiği 1 Suriyelinin de yaralandığı öğrenildi.

Olay, Konya Karapınar ilçesinde gece saatlerinde yaşandı. 20 yaşında olduğu öğrenilen Mehmet Ertunç yanındaki Hasan Özenli ve Musa Güdal ile beraber gezmekte olduğu sıralarda saldırıya uğradı. Gelen bilgilere göre, gencin Suriyeli olan Mustafa El Muhammed’in kız kardeşini taciz ettiği belirtilirken kişilerin aynı mahallede oturduğu öğrenildi. 8 çocuk babası olduğu öğrenilen Mustafa El Muhammed yanında bulunan erkek kardeşi Hüseyin El Muhammed ile kız kardeşlerini taciz ettiği iddia edilen Mehmet Ertunç’a saldırdı. İki taraf arasında çıkan taciz kavgası kanlı bitti.

SİLAHLAR ÇEKİLDİ 1 KİŞİ ÖLDÜ

Alınan bilgilere göre, taraflar arasında kavganın büyümesi sonucunda evinden av tüfeğini alan Mehmet Ertunç’un Suriyeli olan iki kişiye ateş açmaya başladığı belirtildi. Açılan ateş sonucunda vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan iki Suriyeli olay yerine çağırılan ambulansla Karapınar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneden alınan bilgilerde ise yaralı olan Suriyelilerden Mustafa El Muhammed’in doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybettiği belirtildi. Yaralı olan Hüseyin El Muhammed’in ise buradaki müdahalenin ardından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği öğrenildi. Av tüfeği ile dehşet saçan 20 yaşındaki Mehmet Tunç ve yanındaki 2 arkadaşı da polis tarafından gözaltına alındı. 

 

konya suriyeliler mahalleli kavga taciz kavgası 1 ölü 1 yaralı tüfek