Konya'da Korkunç Cinayet! Ağabeyini Öldürüp Tuvaletin Yanında Çukura Gömdü

TAKİP ET

Konya'nın Karapınar ilçesinde 33 yaşındaki ağabeyi Dursun Pekşen ile kavga eden ve boğazından bıçaklayarak öldürdükten sonra cesedi bahçedeki tuvaletin yanına kazdığı çukura Mustafa Pekşen çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Mustafa Pekşenin cinayetten sonra abinin cesedi ile İki günü aynı odada kaldığı ortaya çıktı.

Karapınar'da yaşayan Çiftçi Mustafa Pekşen, dün akşam saatlerinde polisi arayarak, Ağabey Dursun Pekşen ile Konya'nın Karapınar ilçesi ismim Mahallesi'ndeki Yayla evlerinde öldürüp cesedini bahçedeki tuvaletin yanına kazdığı çukura döndüğünü ve teslim olacağını söyledi. Ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri Verilen adrese giderek Mustafa Pekşen i gözaltına aldı. Gözaltına alınan Pekşen jandarmanın görev alanında olduğu için Jandarma'ya teslim edilerek karapınar'a getirildi. Mustafa Pekşen’in Pekşen’in cesedi gömdüğü yeri göstermesi üzerine yapılan kazı çalışması sonucunda ceset bulundu. Hayatını kaybeden pekşenin boğazında 15-20 bıçak darbesi olduğu belirlendi.

2 GÜN AYNI ODADA KALMIŞ

Mustafa Pekşen jandarmada verdiği ilk ifadede yayla evi olarak kullandıkları evde 23 Aralık günü kendisi gibi bekar olan ağabeyini öldürdüğünü söyledi. Abi ile aralarında tartışma çıktı ve kavga ettiklerini belirten Pekşen,  senin de ''Ağabeyimle tartıştık. Aramızda kavga çıktı. Ağabeyim bana demir sopayla saldırdı. Ben de elime geçirdiğim bıçağı ağabeyimin üzerine salladım. Ağabeyim bıçağı tutmak isterken eli kesildi ve yaralandı. O sırada kendimi kaybetmişim ve bıçağı defalarca boğazına sapladım'' dedi. Jandarmada işlemleri tamamlanan Mustafa Pekşen bugün adliyeye sevk edildi.

konya karapınar cinayet son dakika son dakika haberi