Konya'da İki Grup Arasında Silahlı Kavga Çıktı! 1 Kişi Öldü 5 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Konya'da iki grup arasında silahlı kavga çıktı. İki grup arasında silahların konuştuğu kavgada 1 kişi öldü 5 kişi yaralandı.

Konya’da iki grup arasında silahlı kavga çıktı. İki grup arasında silahların konuştuğu kavgada 1 kişi öldü 5 kişi yaralandı.

Konya Merkez Selçuklu ilçesi Rauf Denktaş Caddesinde iki grup arasında silahlı kavga çıktığı öğrenildi. Henüz nedeni bilinmeyen kavga 1 kişinin ölümü ve 5 kişinin yaralanması ile sonuçlandı.

TABANCALARLA ATEŞ AÇILDI

İki grup arasında başta tartışma olarak başlayan daha sonra giderek büyüyen ve silahlı kavgaya dönüşen olayda taraflar birbirlerine tabancalarla kurşun yağdırdı. Çıkan silahlı kavgada Ali Sönmez adında bir vatandaş vurularak olay yerinde hayatını kaybetti. Öte yandan kavgada yaralanan Bayram H., Niyazi H., Celal R., Faruk S. ve Yaşar M.’nin olay yerine gelen ambulanslarla kentte bulunan çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındıkları öğrenildi. Olayda hayatını kaybeden Ali Sönmez2in cenazesi yapılan incelemenin ardından Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekiplerinden gelen bilgilerde yapılan araştırma sonucunda bir aracın bagajında bir adet tabanca bulunduğu bilgisi verildi. Yapılan açıklamada olayla ilgili başlatılan incelemenin sürdüğü belirtildi.

 

konya silahlı kavga iki grup arasında kavga 1 ölü 5 yaralı