Konya'da Eski Muhtar Dehşeti! 3 Ölü

TAKİP ET

Konya'nın Çumra ilçesine bağlı Üçhüyük Mahallesi'nin eski muhtarı bacanağım ile yaşadığı tartışma sonucunda bacanağı ve iki oğlunu tabanca ile vurarak öldürdü.

Konya'nın Çumra ilçesi Üçhüyük Mahallesi eski muhtarı Turan B., 31 Mart tarihinde yapılan muhtarlık seçimlerini den itibaren kendisini rahatsız ettiğini iddia ettiği bacanağı  bacanağa Adem Atçı ile çocukları Faruk ile Zekariya Atçı'yı  tabanca ile evlerinde vurarak öldürdü. Olayın ardından Jandarma'yı arayan eski muhtar teslim oldu.

JANDARMAYI KENDİSİ ARADI

Bu sabah saatlerinde meydana gelen olayda Mahallenin eski muhtarı olan Turan B., bacanağı Adem Atçı'nın  evine gitti. Burada çıkan tartışmanın ardından silahını çıkaran eski muhtar, bacanağı ile çocukları Faruk ile Zekeriye Atçı'ya ateş edip öldürdü. Daha sonra evine giden eski muhtar jandarmayı arayarak 3 kişiyi öldürdüğünü söyledi. Jandarma ekiplerinin evine gelerek altına alınmasının ardından Eski muhtar, verdiği ilk ifadede seçimlerden itibaren bacanağının kendisini rahatsız ettiğini iddia etti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

konya eski muhtar çumra üçhüyük