Konya'da Dehşet! Kavun Kestiği Bıçakla Sevgilisinin Boğazını Keserek Öldürdü

TAKİP ET

Konya'da evli ve 3 çocuk babası olan ve muhtarlık yaptığı öğrenilen bir adamın aracın tartıştığı sevgilisini kavun kestiği bıçakla boğazından keserek öldürdüğü öğrenildi. Dehşet saçan adamın daha sonra elindeki bıçağı kendisine saplayarak intihar etmek istediği öğrenildi.

Konya’da evli ve 3 çocuk babası olan ve muhtarlık yaptığı öğrenilen bir adamın aracın tartıştığı sevgilisini kavun kestiği bıçakla boğazından  keserek öldürdüğü öğrenildi. Dehşet saçan adamın daha sonra elindeki bıçağı kendisine saplayarak intihar etmek istediği öğrenildi.

Olay, saat 09.15 sularında merkez Meram ilçesi Konya-Antalya çevreyolu Kozağaç mevkiinde yaşandı. Karapınar ilçesi Adalet Mahallesi’nde muhtar olan evli ve 3 çocuk babası 53 yaşındaki Mustafa Çakan’ın sevgilisi olan 45 yaşındaki 3 çocuk annesi Hacer Göral’ı araçta birlikte yemekte oldukları kavunu kestiği bıçakla boğazından keserek öldürdü. Kadını boğazından kesen gözü dönmüş  adam daha sonra bıçağı kadının vücudunun çeşitli yerlerine sapladı. Sevgilisini öldüren muhtar, daha sonra aynı bıçağı vücuduna saplayarak intihara kalkıştı. Çakan, olay yerine  gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken alınan ilk ifadesinde sevgilisi ile aralarında mobilya tartışması çıktığını bu yüzden de sevgilisini öldürdüğünü belirtti.

BIÇAĞI 3 KEZ KENDİSİNE SAPLAYARAK İNTİHARA KALKIŞTI

Adalet Mahallesinde muhtar olan aynı zamanda da fırıncılık yapan Mustafa Çakan’ın 5 yıllık sevgilisi olduğu Hacer Göral’ı alarak 42 JD 310 plakalı aracı  ile Antalya-Çevreyolu Kozaağaç mevkiine geldiği burada sevgilisi ile tartışmaya başladığında aracını yolun kenarına park ettiği öğrenildi. Bu esnada adam ve sevgilisinin yolda satın aldıkları kavunu kesmiş ve yemiş oldukları gözü dönmüş olan adamın kavunu kestiği bıçakla sevgilisini vücudunun çeşitli yerlerinden yaralayarak boğazını kesip  öldürdüğü öğrenildi. Sevgilisini kanlar içinde gören adamın bu kez aynı bıçağı 3 kez kendi vücuduna saplayarak intihara kalkıştığı çevrede bulunanların yardımı ile ambulans çağırıldığı ve adamın gelen ambulansla Meram Tıp Fakültesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındığı belirlendi. adamın polis ekiplerine verdiği ilk ifadesinde sevgilisi ile arasındaki tartışmanın mobilya yüzünden çıktığını söylediği öğrenildi.

 

konya muhtar sevgili kavun bıçağı boğazını kesti dehşet intihara kalkıştı