Konya'da Baba Dehşeti! 17 Yaşındaki Kız Silahlı Saldırı Sonucunda Felç Kaldı

TAKİP ET

Konya'da babası tarafından önce annesi daha sonrada kendisi silahlı saldırıya uğrayan 17 yaşındaki R.Y'nin felç kaldığı öğrenildi.

Konya’da babası tarafından önce annesi daha sonrada kendisi silahlı saldırıya uğrayan 17 yaşındaki R.Y’nin felç kaldığı öğrenildi.

Olay, Konya merkez Karatay ilçesi Hacı Veyiszade Mahallesi’nde meydana geldi. 42 yaşında olan ve bir fabrikada temizlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen Niyazi Yetişir’in eşinin 6 ay önce evi terk ettiği ve kendisine boşanma davası açtığı öğrenildi. Boşanma aşamasında olan karı koca arasında dehşet yaşandı. Niyazi Yetişir’in 37 yaşındaki eşi Sevda Yetişir’i 31 Ağustos tarihinde takip ettiği ve silahıyla eşine ateş açtığı belirlendi. Bunun ardından 17 yaşındaki kızları R.Y’nin de bu sıralarda yolun karşısına geçtiği ve annesiyle buluşmak için eski çalıştığı kuaföre doğru ilerlediği öğrenilirken baba Niyazi Yetişir’in kızına da 3 el ateş ederek ağır yaraladığı belirlendi. Açılan ateş sonucunda vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan anne kızın çevredeki vatandaşlar tarafından çağırılan sağlık ekipleri ile hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Saldırıya uğrayan anne Sevda Yetişir’in hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. 

BABASININ AÇTIĞI ATEŞ SONUCUNDA FELÇ KALDI

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve hastanedeki tedavisi devam etmekte olan 17 yaşındaki R.Y’nin ise olay günü hemen ameliyata alındığı ve vücuduna isabet eden kurşunun çıkarıldığı öğrenildi. Fakat kurşunun omuriliğe isabet etmesi sonucunda genç kızın felç kaldığı belirtildi. Yoğun Bakım ünitesinde tedavisi süren genç kızın felç nedeniyle sol bacağını kullanamayacağı belirtildi.

 

konya baba dehşeti genç kız silah saldırı anne kız felç