Konya'da Akıllara Durgunluk Veren Olay! Polisi Arayıp İntihar Edeceğiz Diyen Adam Önce Yanındaki Arkadaşını Sonrada Kendini Vurdu

TAKİP ET

Konya Seydişehir ilçesinde polisi arayarak intihar edeceklerini söyleyen adam av tüfeğiyle arkadaşını çenesinden vurduktan sonra kendine sıktı.

Konya Seydişehir ilçesinde polisi arayarak intihar edeceklerini söyleyen adam av tüfeğiyle arkadaşını çenesinden vurduktan sonra kendine sıktı.

Olay, Konya’nın Seydişehir ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 55 yaşındaki Adil Yüce isimli bir adamın polisi arayarak 22 yaşındaki arkadaşı Emre M. ile birlikte intihar edeceğini söylediği bundan kısa bir süre sonrada arkadaşını çenesinden vurarak kendine sıktığı öğrenildi. Silah sesini duyan vatandaşların polise haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

POLİSİ ARAYAN ADAM ÖLDÜ, ARKADAŞI YARALANDI

Polis ekiplerinin adrese geldiğinde polisi arayarak intihar edeceklerini söyleyen Adil Yüce’nin ölü olarak bulunduğu çenesinden vurduğu arkadaşı Emre M.’nin ise yaralı olduğu tespit edildi. Olay yerine gelen ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine sevk edilen yaralı Emre M.’nin hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

ARKADAŞINI VURDUKTAN SONRA İNTİHAR ETTİ

Polis ekiplerinin evde yaptığı incelemede hayatını kaybeden Adil Yüce’nin yanı başında av tüfeği bulduğu ve Adil Yüce’nin Emre M.’yi vurduktan sonra intihar ettiği tahmin edildi. Yapılan incelemeler sonrasında 55 yaşındaki adamın cenazesi otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın sebebi henüz tespit edilemezken Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemelerinin devam ettiği ve soruşturma başlatıldığı bilgilerine ulaşıldı. 

 

Konya Seydişehir İntihar Polis Av tüfeği Arkadaş