Konya'da Akıl Almaz Kaza! Motosikletli Genç Beton Mikserin Altında Feci Şekilde Can Verdi

TAKİP ET

Konya'da seyir halinde olan bir motosiklet sürücüsü arkadan gelen otomobilin kendisine çarpması sonucunda yola savrularak beton mikserinin altına girdi. Beton mikserinin altında kalan motosiklet sürücüsünün feci şekilde can verdiği öğrenildi.

Konya’da seyir halinde olan bir motosiklet sürücüsü arkadan gelen otomobilin kendisine çarpması sonucunda yola savrularak beton mikserinin altına girdi. Beton mikserinin altında kalan motosiklet sürücüsünün feci şekilde can verdiği öğrenildi.

Kaza, Konya Hüdai Caddesi Köprülü Kavşağında yaşanan kazada, 37 yaşında olduğu öğrenilen Mehmet B. yönetimindeki 06 BC 2543 plakalı bir otomobilin cadde üzerinde aynı istikamette ilerlemekte olan 18 yaşındaki İrfan Kulekaya’nın yönetiminde olan 07 EDD 61 plakalı motosiklet sürücüsüne arkadan çarptığı öğrenildi. Çarpmanın şiddeti sonucunda şiddetli bir şekilde yola savrulan 18 yaşındaki motosiklet sürücüsü gencin beton mikserinin altında kaldığı ve can verdiği öğrenildi. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve itfaiye sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin beton mikserin altında kalan motosiklet sürücüsünün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili inceleme yaparken çarpmanın şiddetiyle 50 metre sürüklenen ve beton mikserin altında kalan motosikletin aracın altın zorlukla çıkarıldığı öğrenildi. Alınan bilgilerde, 18 yaşındaki İrfan Kulekaya’nın cesedinin otopsi için Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.

 

Konya Kaza Motosiklet Beton Mikseri Altında Kaldı 1 Ölü