Konya'da 12 Yaşındaki Çocuğa Cinsel İstismarda Bulunmaya Çalışan Sapık Yakalandı

TAKİP ET

Konya'da 12 yaşındaki erkek çocuğa ıssız arazide cinsel istismarda bulunmaya çalışan sapık yakalandı. Mahalleliler tarafından fark edilen satıp dövüldükten sonra polise teslim edildi. M.Ş. isimli zanlı, Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya'da 12 yaşındaki erkek çocuğa ıssız arazide cinsel istismarda bulunmaya çalışan sapık yakalandı. Mahalleliler tarafından fark edilen satıp dövüldükten sonra polise teslim edildi. M.Ş.  isimli zanlı, Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya'nın Merkez Selçuklu ilçesi Tat köy Mahallesi'nde geçtiğimiz pazar günü meydana gelen olayda iddiaya göre M.Ş.  daha önceden tanıdığı bir erkek çocuğu Kamyonetine alarak Eskiden köy statüsünde olan Tat köy Mahallesi'ndeki ıssız alana götürdü. Burada küçük çocuğun iç çamaşırını çıkartan M.Ş.  cinsel istismarda bulmaya çalışırken Mahalleli yaşananları fark etti. Durumu fark eden mahalle Sakinleri hemen olay yerine koşarken M.Ş.’yi tekme tokat dövdü. M.Ş.  çocuğa zarar verip vermediğinin sorulması üzerine vermediğini ve pişman olduğunu söyledi. Çevrede bulunan vatandaşlar şüphelinin yakalandığı ve dövüldüğü anları cep telefonuyla kaydederek sosyal medyada paylaştı. M.Ş.  daha sonra vatandaşlar tarafından polise teslim edilirken şüpheli sevk edildiği mahkeme tarafından 'çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklandı.

konya cinsel istismar ıssız arazi sapık çocuğa cinsel istismar son dakika