Konya'da Otomobil Otobüs Durağına Daldı: 4 Ölü, 5 Yaralı

TAKİP ET

Konya'da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobilin otobüs durağında bekleyenlere çarptığı trafik kazasında, 4 kişi yaşamını yitirirken, 5 kişide yaralandı.

Konya'da Bekir Taşkın'ın kullandığı 42 J 2873 plakalı otomobil, Konya-Karaman karayolunun 25. kilometresinde seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak durakta bekleyenlere çarptı.

Feci kazada, 59 yaşındaki Mordagül Tutgak, 42 yaşındaki Elif, 33 yaşındaki Dudu ve 48 yaşındaki Nergiz Gül hayatını kaybetti. 

Otomobil sürücüsü Bekir Taşkın ile 43 yaşındaki Bahriye Taşkın, 16 yaşındaki Ümmühan Taşkın, 13 yaşındaki Türkan Gül ve Sibel Özgürlü ise kazada yaralandı.

Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesinden sonra kaza mahalline çok sayıda sağlık itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralılara ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından kaza mahallinde yapıldıktan sonra kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza mahalline gelen yaşamını yitiren 4 kişinin yakınları sinir krizi geçirdi.

Kazada hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri, otopsi işlemi için Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Polis ekipleri tarafından kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

Konya Otobüs Durağı Otomobil Trafik Kazası