Konya'da evlat cinayeti! Tartıştığı annesini öldürdü

TAKİP ET

Konya'da meydana gelen korkunç olay, şehri sarsmış durumda. Genç yaşta bir adamın annesini öldürdüğü trajik olay, yerel toplumu ve yetkilileri derin üzüntüye boğdu.

Olay, Karatay ilçesi Şems-i Tebrizi Mahallesi Kınacı Sokak'ta bulunan bir evde sabah saatlerinde gerçekleşti. 7:00 civarında yaşanan trajedi, aile içi bir tartışmanın hızla şiddetlenmesi sonucu meydana geldi. Yusuf Furkan H., henüz belirlenemeyen bir sebep yüzünden annesi Ayfer Akbay ile alevli bir çatışmaya girdi.

Tartışma kısa sürede kontrolden çıktı ve Yusuf Furkan H., evin içerisinde bulunan bir av tüfeğiyle annesine üç el ateş etti. Anne Ayfer Akbay, vücuduna aldığı bu ağır yaralar sonucu kanlar içinde yerde çöktü. Olayın ardından Yusuf Furkan H., olay yerinden hızla kaçarak kayıplara karıştı.

Durumu öğrenen çevre sakinleri hemen polisi arayarak durumu bildirdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen polis ekipleri, Ayfer Akbay'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Cesedi, otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna gönderildi.

Öte yandan, kaçan Yusuf Furkan H. de polis tarafından kısa süre içinde yakalandı. Şu an için detaylarını netleştirmeye çalışan yetkililer, olayın ardından Yusuf Furkan H.'yi gözaltına aldılar.

Olayın ardından başlatılan soruşturma devam ediyor. Polis ekipleri, ailenin içinde neler yaşandığını ve tartışmanın sebebini araştırıyor. Konya'daki bu acı olay, toplumda büyük üzüntü yarattı ve yakın çevresindeki insanları derinden etkiledi.

Konya cinayet ölüm haberleri