Konuşmayı Dinleyip Hepsi Müslüman Oldu

TAKİP ET

Filipinler'de düzenlenen bir konuşma sonrasında Ebu Bekir ve Esa Han'ın yaptığı konuşmadan etkilenen 250 kişinin İslamiyet'i seçtiği ortaya çıktı.

Filipinler'de düzenlenen bir konuşma sonrasında Ebu Bekir ve Esa Han'ın yaptığı konuşmadan etkilenen 250 kişinin İslamiyet'i seçtiği ortaya çıktı. 

Filipinler'in Bantayan adasının iç kısımlarında düzenlenen bir konferansta İslam dinine ait bazı açıklamalar ve konuşmalar gerçekleştirildi. bölgede Hristiyan nüfusunun olduğu bilinirken İslam dini hakkında merak edilenler paylaşıldı. Hristiyan dinine mensup olan yüzlerce kişinin İslam dinine karşı anlatılanları merakla dinledikleri belirlendi. 

Bölgede yaşayan kişilerin büyük bir kısmının Hristiyan dinini benimsedikleri bazı kişilerin ise belirli bir inanışlarının olmadığı belirlendi. 

250 KİŞİ İSLAM DİNİNE GEÇTİ

11 Kasım tarihinde düzenlenen konferans sonrasında müslüman gönüllülerden oluşan bir grubun konferansın düzenlenmesi konusunda son derece hevesli ve istekli davrandıkları öğrenildi. Ekibin yapmış olduğu çalışma sonrasında Filipinler'de bulunan bir köyün neredeyse tamamının İslam dinine geçtikleri öğrenildi. Yapılan konferansa Medine Camii imamı Ebu Bekir konuşmacı olarak katıldı. Yapılan konferans içerisinde İslam dininin güzellikleri, dinin gerekleri ve yaşam biçimi konusunda merak edilenler anlatıldı. Ayrıca gönüllüler tarafından köye sosyal yardım paketleri dağıtıldı. Yerel köylüler konferansa katılma konusunda son derece meraklı olduklarını bildirdiler. Konferans sırasında anlatılanlardan son derece etkilendiklerini dile getirdiler. Pek çoğunun konferans bittikten sonra İslam dinini seçtikleri öğrenildi. Yapılan konferansın bitmesinin ardından tam 250 kişinin toplu bir biçimde İslamiyet dinine geçtikleri belirlendi. 

islam dini konferans filipinler