Kontrolü Suriye'de Verin Diyen Rusya'ya, Hükümetten İlk Yanıt Geldi: Orada İşimiz Daha Bitmedi

TAKİP ET

Milli Savunma Bakanı Canikli, Afrin konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Rusya'nın Afrin'de kontrolün Suriye'ye verilmesi gerektiği çıkışına da yanıt veren Canikli, "Afrin'de terör tehdidi sürüyor, işimiz bitene kadar kalmaya devam edeceğiz. Tüm bölgedeki terör tehdidi kalktıktan sonra seçimle gelmiş hükümete teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanı Canikli, Afrin konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Rusya’nın Afrin’de kontrolün Suriye’ye verilmesi gerektiği çıkışına da yanıt veren Canikli, "Afrin'de terör tehdidi sürüyor, işimiz bitene kadar kalmaya devam edeceğiz. Tüm bölgedeki terör tehdidi kalktıktan sonra seçimle gelmiş hükümete teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanı Canikli, Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Afrin’de hala terör tehdidinin devam ettiğini söyleyen Canikli, terör tehdidi tamamen bitene kadar bölgede Türk askerinin varlığının süreceğini söyledi. 

LAVROV’UN AÇIKLAMALARINA YANIT VERDİ
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un Afrin konusunda yaptığı açıklamalara yanıt veren Canikli, "Afrin'de terör tehdidi sürüyor, riskler tam kaldırılana kadar tedbirlerimiz sürer, işimiz bitene kadar kalmaya devam edeceğiz.Tüm bölgedeki terör tehdidi kalktıktan sonra seçimle gelmiş merkezi hükümet oluştuktan sonra hükümete teslim edeceğiz." dedi. 

 

Milli Savunma Bakanı Canikli afrin zeytin dalı harekatı afrin operasyonu Rusya son dakika son dakika haberi