Kontrolden Çıkan Yolcu Otobüsü Bariyerlere Çarptı: 14 Yaralı

TAKİP ET

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde sürücüsünün kontrolünü kaybettiği yolcu otobüsünün bariyerlere çarptığı trafik kazasında, yolcu otobüsündeki 14 yolcu yaralandı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Bursa-Eskişehir karayolunun Poyra köyü mevkisinde 45 yaşındaki S.C.'nin kullandığı 26 ABG 022 plakalı yolcu otobüsü, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün kontrolü kaybetmesiyle yol kenarında bulunan bariyerlere çarptı.

Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesinden sonra kaza mahalline polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada, yolcu otobüsünde seyahat eden 14 yolcu yaralanırken, yaralılara ilk müdahalenin sağlık ekiplerince kaza mahallinde yapılmasının ardından ambulansla çevredeki hastanelere nakledildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati risklerinin olmadığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle karayolunda trafik akışı bir süre polis ekiplerinin kontrolünde sağlanırken, kazaya karışan yolcu otobüsünün çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasından sonra ulaşım normale döndü.

Bilecik Bozüyük Trafik Kazası Yolcu Otobüsü