Komünist Başkan Mehmet Fatih Maçoğlu'ndan elektirik itirafı 'Kaçak kullanıyoruz'

TAKİP ET

Tunceli'nin Türkiye Komünist Partili Belediye Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu, misafir olduğu bir TV canlı yayınında itiraflarda bulundu. Belediyeye 300 bin TL'lik elektrik faturası geldiğini şimdi 2 milyon TL'ye yükseldiğini ifade eden Maçoğlu, "Faturaları ödemiyoruz. Şu an zaten 9-10 yer kesildi. Park ve bahçeler ortak kullanım alanları, kesiyorlar. Biz müdahale ediyoruz, kaçak açmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Tunceli'nin Türkiye Komünist Partili Belediye Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu, misafir olduğu Halk TV canlı yayınında soruları yanıtlayarak itiraflarda bulundu.

CANLI YAYINDA KAÇAK ELEKTRİK İTİRAFI

Belediyeye ait yerlerde 300 bin TL gelen elektrik faturasının şu an 2 milyon TL gelmesini eleştiren Maçoğlu, bazı yerlerde kaçak elektrik kullanmak zorunda kaldıklarını ifade etti. "Açık söyliyeyim" diyerek itiraf eden Maçoğlu, "Kimseden sakladığımız bir şey yok" ifadelerini kullandı. Maçoğlu’nun yaptığı konuşmasında, "Eskiden 300 bin TL gelen elektrik faturası şimdi 2 milyon TL geldi. Faturaları ödemiyoruz. Şu an zaten 9-10 yer kesildi. Park ve bahçeler ortak kullanım alanları, kesiyorlar. Biz müdahale ediyoruz, kaçak açmaya çalışıyoruz. Açık söyliyeyim, kimseden sakladığımız bir şey yok." şeklinde konuştu.

EN DÜŞÜK MAAŞ 9 BİN TL

Belediye çalışanlar için en düşük maaşının 9 bin 33 TL'den başladığını ifade eden Maçoğlu, "Benim maaşım 25 bin TL. 5 bin lirasıyla yoksul insanlara ve öğrencilere destek vermeye çalışıyorum, geri kalanı da benim ve ailemin ihtiyaçlarına harcıyorum" ifadelerini kullandı.

 

Tunceli belediye Mehmet Fatih Maçoğlu