Komşusu İle Basılınca Oğlunu Öldürmüştü, Cani Anne Konuştu İfadeleri Kan Dondurdu: Acı Çekmesin Diye…

TAKİP ET

Sakarya Karasu ilçesinde yaşanan olay akıllara durgunluk vermişti. Kendisini komşusuyla basan ve henüz 10 yaşında olan oğlunu boğarak öldüren acımasız anne polise gidip teslim olduktan sonraki ilk ifadesini verdi. İfadesinde kan donduran açıklamalar yapan cani annenin, 'Benden sonra acı çekmesin, ortada kalmasın diye öldürdüm.' dediği ortaya çıktı.

Sakarya Karasu ilçesinde yaşanan olay akıllara durgunluk vermişti. Kendisini komşusuyla basan ve henüz 10 yaşında olan oğlunu boğarak öldüren acımasız anne polise gidip teslim olduktan sonraki ilk ifadesini verdi. İfadesinde kan donduran açıklamalar yapan cani annenin, ‘Benden sonra acı çekmesin, ortada kalmasın diye öldürdüm.’ dediği ortaya çıktı.

Olay, Sakarya Karasu ilçesinde dün meydana gelen kan donduran olayda, 40 yaşında olduğu öğrenilen Z.K isimli annenin komşusu T.Y’yi yatakta basan 10 yaşındaki oğlunu boğarak öldürmüştü. Oğlunu vahşi bir şekilde öldüren annenin daha sonra polise giderek kendisini ihbar ettiği ve ifade verdiği öğrenildi. Annenin verdiği ifadenin detayları ise kan dondurdu.

KOMŞU SUÇLAMARI REDDETTİ

10 yaşındaki oğlu N.T.K’yı boğarak acımasızca öldüren anne Z.K, emniyete giderek teslim olduktan sonra verdiği ifadede her şeyi anlattı. Oğlunun kendisinin komşusu T.Y ile yatakta bastığını söyleyen anne detaylı bir ifade verdi. Komşu T.Y ise kendisine yönelik yapılan suçlamaları kabul etmedi. Öte yandan kadının daha öncede psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

CANİ ANNENİN İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI

Polise giderek teslim olan cani annenin verdiği ifadede, oğlu N.T.K’yı kendisinden sonra acı çekmemesi için öldürdüğünü ve ortada kalmasını istemediğini söylediği öğrenildi. 10 yaşındaki Z.K’dan hariç 2 çocuğu daha bulunan anne Z.K’nın, diğr iki çocuğunun yaşlarının büyük olduğunu onların kendilerine her şekilde bakabileceklerini söylediği de ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

 

Sakarya Karasu 10 yaşındaki oğlunu öldüren anne Komşusuyla basılan anne İfade İfadesinde neler söyledi