Komşularının kavgasını ayırmak isterken 14 yerinden bıçaklanarak öldürüldü

TAKİP ET

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, bir kiracının komşusuyla yaşadığı tartışmaya ev sahibi de dahil olarak olayın büyümesi sonucunda araya girmek isteyen Şerafettin Yüce, 14 yerinden bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak ev sahibi S.K. ve cinayeti işleyen ağabeyi İ.K. tutuklandı.

Olay, çarşamba günü saat 22.00 sıralarında Karabağlar Mahallesi 5756/1 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, kiracı ile komşusu arasında başlayan tartışmaya ev sahibi S.K. de dahil oldu ve kısa sürede arbede yaşandı. Olayın büyümesiyle diğer komşulardan Şerafettin Yüce, tarafları ayırmak amacıyla araya girdi. Ancak kavga esnasında ev sahibi S.K.'nın ağabeyi İ.K., evden aldığı bıçakla kavgayı ayırmak isteyen Şerafettin Yüce'ye saldırdı. Yüce, aldığı bıçak darbeleriyle yere yığıldı ve olay yerine gelen komşular tarafından hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Şerafettin Yüce'nin 14 yerinden bıçaklandığı tespit edildi ve özel bir hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Yüce kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

Olaya karıştığı belirlenen ev sahibi S.K. ve ağabeyi İ.K., polis ekiplerince gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

İzmir ölüm haberi komşu kavgası