Komşularını baklavayla uyutup engelli kızlarını kaçırdı

TAKİP ET

ATV ekranlarında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir garip olay daha stüdyoya taşındı.

ATV ekranlarında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir garip olay daha stüdyoya taşındı. 28 yaşındaki genç bir adamın misafirliğe gittiği komşularını baklava ile uyuttuktan sonra evlenmek istediği 16 yaşındaki engelli kızlarını kaçırdığı öne sürüldü.

Evlenmek İstediği Kızı Kaçırmak İçin Plan Yaptı

İlginç olayların gündeme geldiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son işlenen konu da duyanları şaşkına çevirdi. 9 Aralık tarihinde Adana’da yaşanan olayda iddiaya göre, 28 yaşında olan M.E isimli şahıs, Süleyman ve G.E çiftinin 16 yaşındaki görme, işitme ve konuşma engelli genç kızlarını kaçırdı. Evlenmek istediği genç kızı kaçırmak için de herkesi şaşkına çeviren bir plan yaptı.


Evdekileri Baklavayla Uyuttu

Eline aldığı baklavayla ailenin Kozan ilçesindeki evine giden M.E planını devreye soktu. Ev sahipleri gelen hediyeyi herkese ikram etti ancak M.E baklavanın tadına bile bakmadı. Baklavayı yiyen ev halkının yarım saat içinde uyuya kaldığı iddia edilirken 28 yaşındaki M.E’nin 16 yaşındaki engelli Emine’yi kaçırdığı öne sürüldü. O günden sonra genç kızdan hiçbir haber alamayan aile Müge Anlı’nın kapısını çaldı. Kız kardeşinden günlerdir hiçbir haber alamadıklarını söyleyen abla F.K, kardeşinin bulunması için Müge Anlı’dan yardım istedi. Stüdyoda anlattıklarıyla herkesi şaşkına çeviren abla, kardeşinin zor durumda olduğunu ve hemen bulunarak eve geri dönmesi gerektiğini söyledi. 
 

müge anlı engelli baklava komşu