Komondolar 11 Aylık Şehit Bebek Bedirhan İçin İntikam Yemini Etti, Yer Gök İnledi

TAKİP ET

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde anne ve 11 aylık bebeğin hayatını kaybettiği hain saldırı sonrasında komandoların İntikam Yemini ettiği video sosyal medyada Paylaşım rekoru kırdı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde anne ve 11 aylık bebeğin hayatını kaybettiği hain saldırı sonrasında  komandoların İntikam Yemini ettiği video sosyal medyada Paylaşım rekoru kırdı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde anne ve 11 aylık bebeğini hedef alan hain saldırı tüm Türkiye'yi yasa boğdu.  osyal medya üzerinden birçok kişi Teröre lanet okurken komandolar Şehit anne ve bebeği için İntikam Yemini etti. Komandoların o videosu sosyal medya üzerinde kısa sürede yayınlanırken tüyleri diken diken eden videonun nerede çekildi henüz bilinmiyor.

ÜS BÖLGESİNE EŞİNİ ZİYARETE GİTMİŞTİ
Astsubay eşini ziyaret için gittiği üst bölgesinden evine dönmek için yola çıkan Nurcan Karakaya'nın kullandığı otomobilin geçsin sırasında PKK'lı Hainler önceden tuzakları el yapımı patlayıcı infilak ettirdi. Patlamada Nurcan Karakaya olay yerinde Şehit olurken 11 aylık bebeğe Mustafa Bedirhan Karakaya ağır yaralı olarak kaldırıldığı Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

ACILI BABA TABUTA OMUZ VERDİ
Şehit anne ve bebeği için bu sabah Hakkari'de askeri tören düzenlendi.  Astsubay Serkan Karakaya'nın acı gününde silah arkadaşları da gözyaşlarına boğuldu. Törende acılı baba eşinin ve bebeğinin tabutuna omuz vardı.

HAKKARİ yüksekova terör saldırısı şehit bebek son dakika