Komandolar Her Yerde Onları Arıyordu! Sırra Kadem Basan 5 Kişilik Ailenin Katledildiği Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Kastamonu'da 2 katlı evde çıkan ve Çataloğlu ailesine ait olduğu öğrenilen evdeki yangının ardından 5 kişilik aile sırra kadem basmıştı. Komandoların arama faaliyetlerine başladığı ailenin 23 gün sonra cesetleri bulundu ve katledildikleri ortaya çıktı.

Kastamonu’da 2 katlı evde çıkan ve Çataloğlu ailesine ait olduğu öğrenilen evdeki yangının ardından 5 kişilik aile sırra kadem basmıştı. Komandoların arama faaliyetlerine başladığı ailenin 23 gün sonra cesetleri bulundu ve katledildikleri ortaya çıktı.

Kastamonu’nun merkez Bürme köyünde yaklaşık 23 gün önce Çataloğlu ailesine ait olan 2 katlı evde çıkan yangının ardından 5 kişiden oluşan aileden haber alınamamıştı. Komandoların arama faaliyetlerine başladığı ve bölgeyi abluka altına aldıkları öğrenilmiş ve bugün alınan haberde, 5 kişilik ailenin yaklaşık 23 gün sonra cesetlerine ulaşıldığı ortaya çıktı. Cinayeti işleyen ve yangının ardından gözaltına alınan şüphelilerin cinayeti itiraf ettikleri öğrenildi.
YANGININ ARDINDAN SIR OLMUŞLARDI

Olay, 29 Kasım 2017 tarihinde Kastamonu merkez Bürme köyünde 2 katli bir evde meydana gelmişti. Çataloğlu ailesine ait olan 2 katlı evde çıkan yangının ardından 5 kişilik ailenin sırra kadem bastığı yangın enkazından da bir erkeğe ait olan ceset bulunduğu öğrenilmişti. Yangın sonrasında ortadan kaybolan Fazıl Çataloğlu, eşi Sebahat Çataloğlu, gelini Şengül, oğlu Emin ve torunları Serdar Çataloğlu’nun cesetlerinin bulunduğu öğrenildi. Ekipler ailenin cesetlerini olay yerinden alarak otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderdikleri bilgisi alındı. 

OLAYLA İLGİSİ OLAN 5 KİŞİYE TUTUKLAMA

Yaşanan olayla ilgili başlatılan ve devam etmekte olan soruşturma kapsamında cesetleri bulunan Çataloğlu ailesinin yangın çıkan evlerinin ağılında bulunan 4 büyükbaş hayvanın sahipleri olan Erhan K. Ersan K. ve Ali Ş. ile birlikte daha sonra 2 kişinin de yakalanmasıyla toplamda 5 kişinin tutuklandığı öğrenildi.

 

Kastamonu Yangından sonra kaybolan aile Çataloğlu ailesi Çataloğlu ailesine ne oldu Cinayet Komando aramaları