Kolon Kanserinden Ölen Polis Memuru Hülya Herkesi Kahretti

TAKİP ET

Denizli'de kolon kanserine yakalanan ve hayatını kaybeden 35 yaşındaki polis memuru Hülya Özdemir ailesi ve meslektaşları tarafından gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Hülya Özdemir'in kendisi gibi polis memuru olan eşi 36 yaşındaki İsmail Özdemir son kez eşinin tabutuna dokunarak veda etti.

Denizli Merkezefendi İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli polis memuru Hülya Özdemir kolon kanseri tedavisi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde Dün yaşamını yitirdi. Bugün il emniyet müdürlüğü binası önünde Eşi de kendisi gibi polis memuru olan Özdemir için cenaze töreni düzenlendi. Törene acılı eş İsmail Özdemir ve aile üyeleri birliği ile 11 komando Tugay Komutanı Albay Bilal Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediye başkan vekili Ali Değirmenci, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin düz, Çok sayıda Kaymakam Emniyet Müdür Yardımcısı ve polis memuru katıldı.

Törende konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Hayatını kaybeden Özdemir'in emniyet teşkilatında Gönül verdiğini belirterek, "Büyük bir samimiyetle, gayretle ve disiplinle çalıştı. Ancak hastalık yakasını bırakmadı. Kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Eşi, değerli polis memuru kardeşime de sabırlar diliyorum" dedi.

ACILI EŞİ TABUTUNA DOKUNARAK VEDA ETTİ

Tören sırasında eşi ve meslektaşları gözyaşlarına boğulurken Hülya Özdemir'in Türk bayrağına sarılı tabutu Okunan duaların ardından tören mangası tarafından Cenaze aracına taşındı. Özdemir'in polis memuru eşi İsmail Özdemir eşinin tabutuna Bu sırada son kez dokunarak veda etti. Fetih Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Hülya Özdemir Servergazi mezarlığında toprağa verildi.

 

son dakika denizli kolon kanseri polis memuru hülya özdemir