Kolideki Parçalanmış Ceset Cinayetinde Sır Perdesi Aralandı!

TAKİP ET

Diyarbakır'ın merkez ilçesi Kayabaşı'nda korkunç bir cinayet işlendi. Yasak aşk sebebiyle işlenen cinayetin ardından polis tarafından soruşturmanın derinleştirildiği öğrenildi.

Diyarbakır'da bir koli içerisine parçalanarak konan ve ardından evinin önüne bırakılan kişinin kimliği polis tarafından yapılan incelemelerin ardından ortaya çıktı. Bunun ardından cesedin korkunç bir şekilde parçalandığı belirlendi. Talihsiz adamın bir yasak aşk cinayetine kurban gittiği öğrenildi. Olayın ayrıntıları ise çok daha ürkütücü bir hal almaya başladı. Eve geç saatlerde geldiğinde karısı ve yasak aşkını evde bastığı ve karısının yasak aşkı tarafından vahşi bir şekilde öldürüldüğü belirlendi. 

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde gerçekleşen korkunç cinayetin detayları kan dondurmaya devam ediyor. Cesedin polis tarafından yapılan incelemeler sonrasında Recep Ürkek isimli şahsa ait olduğu belirlendi. Gece saatlerinde eve geldiğinde karısını ve karısının sevgilisini evde bastıktan sonra çıkan kavgada yasak aşk kurbanı olduğu iddia edildi. 

KOLİDEN AKAN KANI ÇOCUKLAR FARK ETTİ

Gece saatlerinde meydana gelen olay sonrasında sabah saatlerinde merdivenlerden çıkan çocuklar evin önündeki koliyi fark ettiler. Kolinin içerisinden kan aktığını fark etmeleri üzerine hemen ailelerine haber verdiler. Aileler ise zaman kaybetmeden polis ekiplerini çağırdılar. 

Koliyi açan apartman sakinleri korkunç bir şekilde parçalanmış cesetle karşılaştılar. Bunun üzerine polis duruma müdahale etti. Yapılan araştırmalarda cinayetin yasak aşk sebebiyle vahşi bir şekilde işlendiği ortaya çıktı. Talihsiz adamın eşi ve yasak aşk yaşadığı iddia edilen kişi gözaltına alındı. Konu hakkında soruşturma devam ediyor. 

diyarbakır cinayet yasak aşk