Kolayca Ödem Attıran 10 Doğal Yol

TAKİP ET

Yağlı ve şiş hissetmek, sizin için en korkutucu şeylerden biri olabilir. Çoğu zaman vücuttaki fazla kilonun nedeni sadece yağ değil su da olabilir. Vücudun tuttuğu fazla suyu atmanız, ödemlerinizden kurtulmanız için burada kolay uygulayabileceğiniz ipuçları var.

Yağ kaybederken uzun süre beklemenize gerek yok. Bazı insanlar su ağırlığından haberdar değildir, şişmiş bacaklar, eller, bel ve sırt ile tanımlanabilir. Eğer bu problemlerden bir tane bile varsa, vücudunuzdan ödemi atmak için bu basit ve etkili yolları deneyin ve anında 10 kilo kadar verin. Bunlar, sonuçlarıyla sizi şaşırtacak, su ağırlığını kaybetmek için basit ve etkili ipuçları! Bu ipuçlarını deneyin ve sadece birkaç gün içinde daha iyi görünün. İşte ödemlerden atmak için 10 basit ve doğal yol…

Tuza Elveda Deyin

Tuz, vücudunuzda su tutan sodyumdan oluşur. Sodyum yönünden zengin besinler vücudunuzdaki su içeriğini arttıracak ve buda ödem tutmanıza sebep olacaktır. Eğer hızlı bir şekilde ödem atmak istiyorsanız tuza elveda deyin ve ya tuz tüketimini minimum seviyede tutun. Tek bir adım ile su ağırlığından kurtulmanızı ve daha iyi görünmenizi sağlayacaktır.

Egzersizlere Merhaba Deyin

Egzersiz yapmak, hem su ağırlığını hem de gerçek ağırlığı azaltmanın en iyi yoludur. Egzersizleri düzenli bir şekilde gerçekleştirirken, vücudunuz terleme şeklinde fazla suyu atıyor. Su ağırlığına karşı savaşmanın bu harika yolu, size inanılmaz sonuçlar verecektir. Egzersiz yaparken vücudunuz terler ve vücudunuzdan su çıkarır.

Mutfağınızda Şeker Ve Paketlenmiş Gıdayı Çıkarın

Harika tatlıları, abur cuburları ve paketlenmiş gıdaları seviyorsanız, ödemlerinizi azaltmanız o kadar da kolay olmayacaktır! Bu yiyecekler ve şeker, vücudunuzu kalori yükleyen karbonhidrat açısından zengin besinler. Bu yiyecekler sindirim sorunlarına ve şişmanlığa neden oluyor. Ayrıca sindirim sisteminizi tıkar ve bu da aşırı ödemin sebeplerinden biridir. Mutfağınıza şeker ve paketlenmiş gıda sokmamaya çalışın.

Vitamin Ve Mineral Zengini Gıda yiyin

Mineraller ve vitaminler metabolizmayı hızlandırmanıza yardımcı olur ve aynı zamanda ödem atmaya da yardımcı olur. Vitaminler ve zengin mineraller, sindirim sorunları ile mücadele etme yeteneğine sahiptir ve ödemleri vücudunuzdan kolayca atar. Mineral ve vitamin bakımından zengin besinler, vücudunuzun fazla ödemi atmasını sağlar ve yiyecekleri kolayca sindirmenize yardımcı olur

Stresten Uzak Durun 

Stres, kilo almayı tetikleyen unsurlardan biridir. Sağlıklı olmak istiyorsanız, ruh halinizi değiştirmeli ve stressiz yaşamaya çalışmalısınız. Böylece ödem atmak için, stressiz hayatı benimseyip metabolizmayı hızlandırırsınız.

Uyku 

Günde 8 saat uyumak dinç ve mutlu uyunmanızı sağlar. Bu da ödem atmak içim harika bir yoldur. Uyku organlarınızın dinlenip, rahat olmasını sağlar. Ayrıca uyumak, metabolizma, sindirim ve vücudunuzun diğer ihtiyaçlarına yardımcı olacaktır.

Adet Döngüsü

Adet döngüsü ödem atmada önemli bir etkiye sahiptir. Adet döngüsündeyken şişkinlik, gaz ve metabolizma sorunları yaygın olan şeylerdir. Adet görme öncesi ve adet görme sırasında daha şiş ve ödemli olursunuz. Bu ağırlığı azaltmak istiyorsanız, adet döngüsünü unutmayın.

Yeterli Miktarda Su İçin

Ödemlerinizi atmak istiyorsanız, dikkate alınması gereken ilk şey sudur. Daha fazla su tüketmek, vücudunuzdaki tüm toksinleri ve zararlı maddeleri su ile birlikte giderir. Vücudunuzdaki tutulan ödem, fazla miktarda su ile parçalanır.

Gaz Yapan Yiyeceklerden Uzak Durun

Gaz yapan yiyeceklerden uzak durun, gazı ve şişkinliği azaltan yiyecekleri yiyin. Midenizi rahatlatarak daha iyi hissetmenizi sağlar. Ayrıca metabolizma hızını arttıracak yeşil sebzeler ve meyveler yiyin.

Kardiyo Egzersizler Yapın

Kardiyo egzersizler vücuttan fazlaca ter attırır. Egzersiz, koşu, aerobik, ip atlama gibi bazı kardiyo egzersizlerini etkili bir şekilde gerçekleştirdiğinizde, sadece birkaç gün içinde vücudunuzdaki ödemleri atmanıza fayda sağlar.

ödem söktürücü ilaç hızlı ödem söktürücü ödem söktürücü ilaç kullananlar ödem söktürücü ibrahim saraçoğlu canan karatay ödem söktürücü ödem söktürücü maydanoz suyu ödem idrarla atılır mı ödem attıran yağ