Kocasını Aldatan Kadının Savunması Pes Dedirtti

TAKİP ET

Hayatta Her Şey Var isimli programa telefonla bağlanan bir kadın kocasını aldattığını bunun sebebi olarak da kendisini aldattığını düşündüğünü itiraf etti.

Hayatta Her Şey Var isimli programa telefonla bağlanan bir kadın kocasını aldattığını bunun sebebi olarak da kendisini aldattığını düşündüğünü itiraf etti.

Hayatta Her Şey Var isimli programda her gün canlı yayına bağlanan izleyicilerin itirafları büyük şaşkınlığa sebep oluyor. Son olarak Nur Viral tarafından sunulan programa canlı yayında bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir kadın bir süredir kocasını aldattığını itiraf etti. 

İtirafın ardından stüdyoda büyük bir şok yaşandı. Aldatma sebebi sorulduğu zaman kendisini savunması daha büyük tepkilere neden oldu. Stüdyoda gergin anlar yaşanırken programın sunucusunun da programda kadına tepki gösterdiği öğrenildi. 

KOCASININ KENDİSİNİ ALDATTIĞINI DÜŞÜNMÜŞ

Canlı yayına telefonla bağlanan kadının 14 yaşından beri sevgili olduğu eşiyle 16 yaşında ailesinin onayı olmadan kaçarak evlendiğini dile getirdi. 5 yıllık evli olduğunu ancak çocuğu olmadığını dile getiren genç kadının eşinin askere gittiği bir dönemde kocasını aldattığını itiraf etmesi büyük şaşkınlığa sebep oldu. Bunun üzerine aldatma sebebi olarak yaptığı savunma büyük şaşkınlığa sebep oldu. Eşine güvenmediğini ve eşinin sürekli kendisini aldattığını düşünmesi büyük şaşkınlığa neden oldu. Programın sunucusu ise bu duruma sinirlenerek 'Siz bence daha fazla evde oturmayın. Evde oturdukça kuruyorsunuz. Dışarı çıkıp çalışmaya başlayın' ifadelerini kullandı. Ancak aldattığını eşine itiraf ettiğini ve eşinin davranışlarının değiştiğini belirtti. 

nur viral hayatta her şey var aldatma itirafı