Kocasından Boşanmamak İçin FETÖ'cü Diye İhbar Etti!

TAKİP ET

Kayseri'de kocasından boşanmak istemeyen kadın çareyi kocasını ihbar etmekte buldu. FETÖ'cü diye ihbar ettiği kocası davadan beraat etti.

Kayseri'de çeşitli anlaşmazlıklar sebebiyle karısından ayrılmak isteyen adam bu isteğini karısına  anlattı. Ancak beklemediği kadar büyük bir tepkiyle karşılaştı. Boşanmak istemeyen kadına karşı adam kararlı olduğunu anlattı. Bunun ardından kocasının kararlı olduğunu anlayan kadın polise kocası hakkında ihbarda bulundu. Kocasının FETÖ'cü olduğunu iddia etti. Açılan davada yargılanmaya başlayan adamın davadan beraat ettiği öğrenildi. Davanın sonucunda ise kocasından boşanmak istemediği için yaptıklarıyla şaşkınlık yaratan kadın gündeme oturmayı başardı. 

Bir süredir Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesinde tutuksuz olarak yargılanan G.Ç isimli adam avukatlarıyla birlikte duruşmada hazır bulundu. Hakkında FETÖ terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı yönünde ihbarlar gelmişti. Boşanmak istediği eşi tarafından kendisine iftira atıldığını söyleyen adam hakkında herhangi bir delil bulunamadığı için davadan beraat etti. 

SUÇSUZ BULUNARAK BERAAT ETTİ

Sanık ifadesi sırasında 'Eşim tarafından üzerime atılan iftiraları kesinlikle kabul etmiyorum. Boşanmak istediğim için bana iftira attı. Kendisiyle ayrılık aşamasındayız. Bir çocuğumuz var. Boşanma aşamasında barışmak istedi. Kabul etmediğim için sinirlendi. Bana iftira attı. En son FETÖ ile ilişkim iş ararken oldu. Beni arayıp görüşmeye çağırdılar ancak referansım olmadığı için zorladılar. elim yüzüm düzgün olduğu için işe aldıklarını söylediler. Başka iş bulamadığım için mecbur kaldım' ifadelerini kullandı. 

Mahkeme heyeti tarafından yapılan değerlendirmeler ve geçmişe dönük bir inceleme sonrasında FETÖ ile bir alakasının olmadığı bu yüzden davadan beraat etmesinin uygun olduğuna karar verildi. 

kayseri boşanma davası ihbar fetöcü