Kocasından Boşanmamak İçin Akıl Almaz Bir Plan Kurdu

TAKİP ET

4 aylık kocasının kendisinden boşanacağını öğrendikten sonra boşanmak istemediği için kocasına çeşitli planlar kuran kadının tüm oyunu ortaya çıktı.

4 aylık kocasının kendisinden boşanacağını öğrendikten sonra boşanmak istemediği için kocasına çeşitli planlar kuran kadının tüm oyunu ortaya çıktı. 

İzmir'de yaşayan ev hanımı olan Gülcan A. isimli bir kadın bir süredir çeşitli tartışmalar yaşadığı kocasının kendisinden boşanacağını öğrendi. Henüz  4 aylık evli olan kadının kocasından boşanmak istemediği öğrenildi. Bunun üzerine iş adamı olan Rüstem A. isimli kocasına akıl almaz bir oyun oynadı. 

Boşanma sürecini unutturmak için kocasını FETÖ üyesi olarak polise ihbar etti. Bunun üzerine kocasının 6 ay boyunca soruşturma devam edene kadar suçsuz yere hapis yattığı öğrenildi. Serbest kaldıktan sonra ise zaman kaybetmeden kendisini ihbar eden karısına boşanma davası açtığı belirlendi. 

BU SEFER ALDATTIĞINI İDDİA ETTİ

FETÖ soruşturmasından herhangi bir şey çıkmadığı için bu sefer yeni bir iddia ortaya çıktı. Bunun üzerine Gülcan A. kocasının kendisini aldattığını iddia ederek 100 bini maddi 250 bini manevi olmak üzere toplam 350 bin liralık tazminat davası açtı. Ayrıca kocasının kendisine aylık 3 bin lira nafaka ödemesini istedi. Kocasını ihbar etmeden önce E serisi bir dolar koyduğu ve sonrasında ihbar ettiği belirlendi. F serisi dolar bulamadığı için E serisi koyduğu öğrenildi. Mahkeme heyeti tarafından incelenen dava sonrasında ise kadının tüm iddiaları ve istekleri mahkeme tarafından reddedildi. Sonrasında boşanmanın gerçekleştiği belirtildi. 

boşanma intikamı kocasını ihbar etti.izmir