Kocasına Kızıp İnternette Satışa Çıkardı!

TAKİP ET

Almanya'da kocası ile bir süredir anlaşamadığını dile getiren kadın eBay sitesi üzerinden kocasını satışa çıkararak pazarlık payı olduğunu dile getirdi.

Almanya'nın Hamburg kentinde karı koca arasında ilginç bir durum meydana geldi. eBay isimli açık artırma sitesi üzerinden ilan açtı. 7 yıldır evli olduğu kocasından bıktığı için ve kocasına kızdığı için kocasını açık artırma sitesi üzerinden satışa çıkardı. eBay üzerinden 'Dorte L' isimli kullanıcı adını kullanan kadının açıklamaları ise dikkat çekti. Kocası ile uzun zamandır anlaşamadığını ve kendisini uzun zamandır kocasına ait hissedemediğini belirtti. 

Eşinin fotoğrafı ile birlikte ilana çıkarılması üzerine açıklamalar kısmına 'Kullanılmış eş' yazarak son derece dikkat çekti. Açıklamalarında ise 'Noel'in ilk günü baktığım zaman artık kocamla birbirimize ait olmadığımızı gördüm. Kocamdan artık vazgeçiyorum. Pazarlık  payı vardır ancak kesinlikle takas istemiyorum' diyerek ilginç bir açıklama yaptı. 

KOCASININ SATIŞA ÇIKARILDIĞINDAN HABERİ YOKMUŞ

eBay sitesinde ortaya çıkan ilanın ardından pek çok kişi durumu sosyal medyaya taşıdı. İlanın sosyal medyada gündeme gelmesinin ardından ilanı veren kadın açıklama yaptı. Bunun üzerine açıklama yaparak 'Bu olanlardan kocamın haberi yok. Dramatik bir olay değil tam tersi eğlence için yapılmış bir durumdu. Ama bu süreçte çok olumlu geri dönüşler aldım' ifadelerini kullandı. 

Daha önce dünyanın farklı yerlerinde benzer durumlar yaşanmıştı. Bir adam sevgilisinin kendisini aldattığını düşünerek önce evden kovmuş ardından bir sosyal medya sitesi üzerinden satışa çıkardığını duyurmuştu. 

ebay açık artırma kocasını sattı