Kocası Terk Edince Acısını Çocuklarından Feci Şekilde Çıkardı!

TAKİP ET

Antalya'da kocası tarafından terk edilen kadın küçük çocuklarına şiddet uyguladığı anları kameraya çekerken kocasına ve akrabalarına göndererek intikam aldığını anlattı.

Antalya'da yaşayan Elif D isimli kadın bir süredir kocası ile şiddetli geçimsizlik yaşıyordu. 20 yaşında evli olan ve 2 tane çocuk sahibi olan Elif D. isimli kadın kocasının kendisini terk etmesinin ardından büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kocasının kendisini terk etmesi ve Muş'a gitmesinin ardından defalarca eve geri dönmesi için çağrıda bulundu. Ancak başarılı olamayınca son yaptıkları ile terk edilmenin acısını çocuklarından feci şekilde çıkardı. 

Elif D. isimli kadının çocuklarına yaptığı işkence Irak'ta yaşayan dede tarafından ortaya çıkarıldı. Çocuklarını feci şekilde darp ettikten sonra bu görüntüleri cep telefonu ile kameraya çeken kadın kocasına ve akrabalarına bu görüntüleri gönderdi. Ardından kocasının eve dönmemesi halinde daha kötü şeylerin yaşanacağını söyleyerek herkesi tehdit etti. 

İNTİKAMINI ÇOCUKLARDAN ALMIŞ

Olay Irak'ta yaşayan dedenin torunlarını korumak için görüntüleri polise göndermesinin ardından ortaya çıktı. Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşayan kadının evine polis tarafından bir operasyon düzenlendi. Bu süreçte evde kimseyi bulamayan polis kadın ve çocuklarının hastanede olduğunu öğrenildi. 

Şiddet gören çocuklardan birisinin 3 diğerinin ise 1 yaşında olduğu öğrenildi. Adli kontrol şartı ile ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. Bunun üzerine videoda vahşi annenin 'Bahattin görüyor musun çocukların altını açmadım yemek vermedim. Senin yüzünden oldu bunlar. Bak nasıl korkuyorlar' diyerek çocuklara şiddet gösterdiği ortaya çıktı. 

anne dehşeti antalya çocuklara şiddet