Kocaeli'nde Şok Olay! Sokak Ortasında Pompalı Tüfekli Saldırgan Dehşet Saçtı: 1 Ölü

TAKİP ET

Kocaeli'nin İzmit İlçesi'nde henüz isminin öğrenilemediği bir şahıs, pompalı tüfek ile sokak ortasında dehşet saçtı ve akrabası olan Sinan D.'yi 2 el ateş ederek öldürdü. Olay sonrasında ise cenaze başında Sinan D.'nin yakınları ile polisler arasında arbede çıktı. İşte detaylar…

Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde henüz isminin öğrenilemediği bir şahıs, pompalı tüfek ile sokak ortasında dehşet saçtı ve akrabası olan Sinan D.’yi 2 el ateş ederek öldürdü. Olay sonrasında ise cenaze başında Sinan D.’nin yakınları ile polisler arasında arbede çıktı. İşte detaylar…

Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde inanılmaz bir olay yaşandı! Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde Mehmet Ali Paşa Mahallesi, Ceylanlı Sokak’ta henüz isminin öğrenilemediği bir şahıs eline aldığı pompalı tüfek ile sokak ortasında adeta dehşet saçtı ve henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü Sinan D.’ye 2 el ateş ederek onu vurdu ve sonra da olay yerinden kaçarak kayboldu.

POLİS EKİPLERİYLE ÖLEN ŞAHSIN YAKINLARI ARASINDA ARBEDE ÇIKTI

Silah seslerinin duyulması üzerine sokağa çıkan mahalleli ise Sinan D.’yi kanlar içerisinde görünce hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler ise bölgeyi güvenlik şeridi ile kapatırken, sağlık ekipleri ise Sinan D.’nin olay yerinde can verdiğini tespit etti. Sinan D.’nin vurulduğunu duyan ve olay yerine girmek isteyen yakınları ile polis ekipleri arasında ise tartışma çıktı ve yaşanılan arbede sonucunda 4 kişi gözaltına alındı. Arbede esnasında ise 1 polis yaralandı.

Olay yerine gelen savcının incelemelerinin tamamlanmasının ardından ise ceset hastane morguna kaldırılırken, Sinan D.’yi vuranın yakalanması içinse ekipler hemen çalışma başlattı. Olayla ilgili de soruşturma başlatıldı.