Kocaeli'deki Bir İlkokulu Arılar Bastı: Aralarında Öğrencilerde Olan 10 Kişi Hastanelik Oldu

TAKİP ET

Kocaeli'de Başiskeş'de yer alan Kartonsan İlkokulunun okul bahçesini arılar bastığı öğrenildi. okul bahçesini basan arıların 7 öğrenci, 2 hizmetli ve 1 öğretmeni sokarak hastanelik ettiği belirtildi.

Kocaeli’de Başiskeş’de yer alan Kartonsan İlkokulunun okul bahçesini arılar bastığı öğrenildi. okul bahçesini basan arıların 7 öğrenci, 2 hizmetli ve 1 öğretmeni sokarak hastanelik ettiği belirtildi.

Olay, Kocaeli Başiskele Kartonsan İlkokulu’nda meydana geldi. İlkokul bahçesinde bulunan bir ağacın gövdesine yuva yaptığı öğrenilen yaban arılarının teneffüs için bahçeye çıkan öğrencilere saldırarak soktuğu öğrenildi. Arıların öğrencilere saldırdığı anda onları korumak isteyen bir öğretmenin ve 2 hizmetlinin de arıların gazabına uğradığı ve çağırılan ambulansla çevrede yer alan hastanelere kaldırıldıkları öğrenildi. 

OKULA İTFAİYE EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Yaşanan olay sonucunda yaban arılarının soktuğu 7 öğrenci, 1 öğretmen ve 2 hizmetlinin hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı ve okula itfaiye ekipleri çağırıldığı öğrenildi. okulda bulunan görevlilerinde okul bahçesindeki ağacın gövdesine yuva yapan aban arılarını bölgeden uzaklaştırmak için ateş yaktığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin de okul bahçesinde incelemeler yaptığı öğrenildi.

 

kocaeli başiskele kartonsan ilkokul arı yaban arıları 10 yaralı okulu arılar bastı