Kocaeli'de masaj salonunda fuhuş!

TAKİP ET

Kocaeli'de bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı bilgisini alan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri salona baskın düzenledi. Yapılan operasyon sonucunda işletme sahibi ve müdür olduğu belirlenen 2 kadın gözaltına alındı. Masaj salonunda fuhuş yaptırılan kadınlar ifadelerini verdikten sonra serbest bırakıldı.

Kocaeli’de yapılan operasyon sonucunda masaj salonu yetkililerinden 3 kişi gözaltına alındı. Baskın sonucunda salondaki kadınlara fuhuş yaptırdıkları belirlendi.

Masaj salonuna baskın düzenlendi

Kocaeli’nin Gölcük Yeni Mahalle’sinde bulunan bir masaj salonu hakkında birçok ihbar alan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü devreye girerek salonu yakın takibe aldı. Konuyla ilgilenen Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri salona giden müşteriler ile tek tek görüşüp ifadelerini aldı. Alınan ifadeler sonrasında masaj salonuna baskın düzenlendi.

İşletme sahibi ve müdürün fuhuştan sabıkalı olduğu ortaya çıktı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyon sonrasında masaj salonunun sahibi olan G.K.(41) ve salonun müdürü G.K.(25) adlı 2 kadın gözaltına alındı. Masaj salonunda fuhuş yaptırılan kadınlar ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldılar. İşletme sahibi ve müdürün fuhuş ve benzeri suçlardan sabıka kayıtlarının olduğu ortaya çıktı. G.K. ve G.K. emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevkleri gerçekleşti.

 

kocaeli fuhuş masaj salonu