Kocaeli'de Korkunç Olay! 5 Yaşındaki Çocuk Sokak Ortasında Boynu Kesik Halde Bulundu

TAKİP ET

Kocaeli Kartepe ilçesinde korkunç bir olayla karşılaşıldı. Henüz 5 yaşında olduğu öğrenilen Abdulmalik Keskingöz'ün sokak ortasında hareketsiz şekilde yatarken bulunduğu ve boynunda kesikler olduğu öğrenildi.

Kocaeli Kartepe ilçesinde korkunç bir olayla karşılaşıldı. Henüz 5 yaşında olduğu öğrenilen Abdulmalik Keskingöz’ün sokak ortasında hareketsiz şekilde yatarken bulunduğu ve boynunda kesikler olduğu öğrenildi.

Olay, Kocaeli Kartepe ilçesinde yaşandı. Henüz 5 yaşında olduğu belirlenen Abdulmalik Keskingöz’ün yoldan geçen vatandaşlar tarafından fark edildiği ve boynunda kesik izi olan çocuğun vücudunda da darp izleri olduğu görüldü. Vatandaşların durumu haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri küçük çocuğu hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

SOKAK ORTASINDA HAREKETSİZCE YATIYORDU

Kocaeli Kartepe ilçesi Maşukiye Caddesi üzerinde meydana gelen ve görenleri dehşete düşüren olayda, 5 yaşındaki küçük çocuğun sokak ortasında hareketsiz şekilde yattığı ve yoldan geçen vatandaşların onu fark etmesi sonucunda bulunduğu öğrenildi. Vatandaşların sağlık ekiplerine haber vermesi ile küçük çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

ÇOCUĞUN BABASI OLAY YERİNE KOŞTU

Hastaneye kaldırılan küçük çocuğun ailesine sağlık ekipleri tarafından haber verilirken olayı öğrenen baba koşarak olay yerine geldi. Sağlık ekipleri tarafından Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan küçük çocuğun tedavisinin sürdüğü öğrenilirken polis ekiplerinin yaşanan olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. 

 

kocaeli kartepe 5 yaşındaki çocuk boynu kesik darp abdulmalik keskingöz sokak