Kocaeli'de Eşinin Evinde Başka Adam Gören Koca Dehşet Saçtı

TAKİP ET

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde boşanma davası açtığı eşinin evine giden koca, evde başka bir erkek görünce dehşet saçtı. Eşinin bu adamla ilişkisi olduğunu iddia eden koca, şahsı pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde boşanma davası açtığı eşinin evine giden koca, evde başka bir erkek görünce dehşet saçtı. Eşinin bu adamla ilişkisi olduğunu iddia eden koca, şahsı pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Kocaeli’nin Darıca ilçesi Nene Hatun Mahallesi Turgut Reis Caddesi Misvak Sokak’ta yaşanan olayda, 32 yaşındaki Uğur K. boşanma davası açtığı eşinin evine gitti. Eşinin evinde 27 yaşındaki Bilal O.’yu gören koca dehşet saçtı. Bir kargo şirketinde çalıştığı öğrenilen Bilal O. ile eşinin arasında ilişki olduğunu iddia eden Uğur K. yaşanan tartışmanın ardından pompalı tüfekle Bilal O.’yu vurarak öldürdü. Sokak ortasında yaşanan olayın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Bilal O.’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Çevrede güvenlik önlemleri alan polis ekipleri olay yerine kimseyi yaklaştırmadı. Uğur K. ise olayın adından kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. 

 

kocaeli darıca cinayet son dakika son dakika haberleri