Kocaeli'de Dehşete Düşüren Skandal! Polis, İlişkiye Girerken Gördüğü Kadını Önce Uyardı Sonra Tecavüz Etti

TAKİP ET

Kocaeli'de hayrete düşüren bir skandal yaşandı. bir otomobilin içinde erkek arkadaşıyla ilişkiye girdiğini gördüğü bir kadını önce uyaran polisin daha sonra kadını parkın tenha bir köşesine götürerek tecavüz etti.

Kocaeli’de hayrete düşüren bir skandal yaşandı. bir otomobilin içinde erkek arkadaşıyla ilişkiye girdiğini gördüğü bir kadını önce uyaran polisin daha sonra kadını parkın tenha bir köşesine götürerek tecavüz etti.

Olay, Kocaeli Çayırova ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre 25 yıllık polis memuru olduğu belirlenen K.T ve 15 yıllık polis memuru olan N.U, ilçede yer alan bir parkta bir aracın içinde erkek arkadaşı ile ilişkiye giren bir kadın gördü. Araç içindeki çiftin yanına giden polis memurlarının ilişkiye giren çifti uyardıkları öğrenildi. 

PARKA GÖTÜREREK TECAVÜZ ETTİ

Kadını uyaran polis memurlarından K.T’nin araçtan uzaklaştırdığı öğrenilen kadını alarak parkın tenha bir köşesine götürerek burada tecavüz ettiği öğrenildi.

DELİL OLARAK POLİSİN SPERMLERİNİN BULUNDUĞU PEÇETEYİ GÖSTERDİ

Yaşanan dehşet verici olayın ardından ismi verilmeyen kadının polis memuru K.T’nin tecavüzüne uğradığını iddia ederek şikayette bulunduğu ve olayın delili olarak da polis memuru K.T’nin spermlerinin bulunduğu peçeteyi gösterdiği öğrenildi. 

POLİS MEMURLARI TUTUKLANDI

Şikayet üzerine başlatılan soruşturma sonrasında polis memurları K.T ve N.U’nun görevlerinden açığa alındıkları ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandıkları öğrenildi.

 

Kocaeli Polis memuru Polis memurunun tecavüzü Kadına tecavüz Park İlişkiye giren kadın