Kocaeli'de Çöken Viyadük İnşaatından Kötü Haber Geldi

TAKİP ET

Kocaeli Gebze kesiminde devam eden viyadük inşaatının çökmesi ile beton bloğun altında kalan işçilerden kötü haber geldi. İki işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

Kocaeli Gebze kesiminde devam eden viyadük inşaatının çökmesi ile beton bloğun altında kalan işçilerden kötü haber geldi. İki işçinin cansız bedenine ulaşıldı. 

Kocaeli Gebze otoyolunda devam eden viyadük inşaatı sırasında sabah saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. Yaşanan talihsiz bir kaza sonrasında viyadük inşaatında çökme meydana geldi. Bölgede çalışan işçiler büyük tehlike yaşarken beş işçinin çöken beton bloğun altında kaldıkları öğrenildi. bölgeye çok sayıda sağlık ekibi ve kurtarma ekibi sevk edildi. 

O sırada yaralanan bazı işçiler sağlık ekipleri ile etraftaki hastanelere kaldırıldılar. Gerçekleşen çökmenin viyadüğün ayağının montajının gerçekleştiği sırada yaşandığı öğrenildi. 

BETON ALTINDA KALAN İŞÇİLERDEN KÖTÜ HABER GELDİ

İşçilerin enkaz altında kaldığının açıklanması ile çok sayıda kurtarma ekibi olay yerine geldiler. Bunun üzerine bölgede çalışan işçilerde arkadaşlarını kurtarmak için büyük çaba sarf ettiler. Ancak başarılı olamadılar. Uzun süredir beton altında kalan işçilerin akıbeti konusunda herhangi bir bilgi paylaşılmazken gelen son dakika haberlerine göre iki işçinin beton yığını altından kaldırıldığı öğrenildi. Ancak iki işçinin de hayatını kaybetmiş olduğu belirlendi. Düşen beton blok altında bir yaşam boşluğunun oluşma ihtimali ile işçilerin sağ çıkma ihtimalleri düşünülmüştü. Ancak beklenildiği gibi olmadı. Kalan işçilerin çıkarılması için çalışmaların bölgede devam ettiği öğrenildi. Her geçen dakika umutlar biraz daha azalıyor. 

işçi viyadük inşaatı ölüm haberi