Kocaeli'de Sanayi Tüpü Patladı: 2 Ölü, 6 Yaralı

TAKİP ET

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyette olan bir fabrikada sanayi tüpü patlaması sonucu ilk tespitlere göre 2 kişi yaşamını kaybederken, 6 kişide yaralandı.

Gebze ilçesindeki Pelitli Mahallesi Beynova Sokak'ta faaliyette olan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sanayi tüpü patladı.

Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesinden sonra olay mahalline jandarma, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olayla ilgili açıklama yapan Kocaeli Valiliği, "Patlama ihbarı alınır alınmaz Vali Seddar Yavuz'un talimatları doğrultusunda olay mahalline güvenlik güçleri, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi." ifadelerine yer verdi. 

Açıklamada, "Olay mahallinden gelen ilk bilgilere göre. patlamada 2 kişi yaşamını yitirirken, yaralanan 6 kişi ise çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın nasıl meydana geldiği, bütün detaylarıyla incelenmektedir. Olayda yaşamını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz." ifadeleride yer aldı.

Kocaeli Gebze Sanayi Tüpü Patlama