Kocaeli'de Cinnet Geçiren Uzman Çavuş Ailesini Katletti: 3 Ölü, 1 Ağır Yaralı

TAKİP ET

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde emekli uzman çavuş, eşiyle tartıştıktan sonra cinnet geçirerek eşine ve iki çocuğuna ateş ettikten sonra aynı silahla intihar etti. Olayda, zanlının oğlu 22 yaşındaki Oğulcan A., olay mahallinde yaşamını kaybederken, zanlı ile anne ve kızı ağır yaralandı.

Gölcük ilçesindeki Merkez Mahallesi Donanma Caddesi 4'üncü Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın 3'üncü katında meydana gelen olayda, emekli uzman çavuş Nevzat A., eşiyle tartıştıktan sonra bir anda cinnet geçirerek eşi Züleyha A. ile oğlu Oğulcan A. ve kızı Nurseda A.'ya tabancayla defalarca ateş etti. Zanlı, olaydan sonra intihar ederek ağır yaralandı. 

Binadan silah sesleri gelmesi üzerine komşular tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi aranarak yardım istendi. 

İhbarın hemen ardından olay mahalline polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri tarafından çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalede 22 yaşındaki Oğulcan A.'nın yaşamını kaybettiği tespit edildi. Ağır yaralı olan baba Nevzat A., anne Züleyha A. ve kızı Nurseda A.'ya sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Ağır yaralı olan Baba Nevzat A. ve anne Züleyha A., tedavi altına alındıkları hastanede yaşamlarını yitirirken, sağlık durumu ciddi olan kızı Nurseda A. ise yaşam mücadelesi veriyor. 

Olayla ilgili polis ekiplerinin başlattığı geniş kapsamlı soruşturma devam ediyor. 

 

 

Kocaeli Gölcük cinayet uzman çavuş