Kocaeli'de bir evde 2 çocuk cesedi bulundu! Babanın sözleri şok etti 'Çocuklarımı cennete gönderdim'

TAKİP ET

Son dakika haberine göre Kocaeli'de korkunç bir cinayet meydana geldi. Sabah vakitlerinde polis ekipleri tarafından şüphelendikleri bir kişi, "Çocuklarımı cennete gönderdim" şeklinde söylemlerde bulundu. Eve gelen ekipler ise biri 13, diğeri de 10 yaşında olan iki kardeşin yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Polis ekipleri tarafından Tütünçiftlik Sahili'nde kimlik kontrolü için durdurdukları M. R., işlemleri esnasında "Çocuklarımı cennete gönderdim." şeklinde ifadeler kullanması ekipleri şüphelendirdi.

EVE GELİNDİĞİNCE ACI MANZARA İLE KARŞILAŞILDI

Durumu anlamaya çalışan ekipler sürücünün ikamet ettiği Esentepe Mahallesi Şehit Bilge Varlı Sokak'taki evine gelerek 13 yaşındaki Y. R. ve 10 yaşındaki E. R. isimli kardeşleri hareketsiz bir vaziyette buldu. Olay yerine çağrılan 112 ilkyardım ekipleri yaptığı incelemede kardeşlerin hayatlarını kaybettikleri tespit edildi. Cenazeler, otopsi yapılması için Kocaeli Devlet Hastanesi morguna sevk edildi. M.R, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay hakkında soruşturma halen devam ediyor.