Koca Dehşetinden Kaçarken Kardeşine Yakalandı!

TAKİP ET

Kocasıyla yaşadığı sorunlara ve gördüğü şiddete daha fazla dayanamayan bir kadın sığınmak için baba evine dönerken kardeşi tarafından feci şekilde öldürüldü.

Kocasıyla yaşadığı sorunlara ve gördüğü şiddete daha fazla dayanamayan bir kadın sığınmak için baba evine dönerken kardeşi tarafından feci şekilde öldürüldü. 

Her geçen gün yaşanan kadın vahşetine bir yenisi daha eklendi. Bunun üzerine Iğdır'da meydana gelen olay kan dondurdu. 21 yaşındaki F.Ş evlilik hayatında son derece mutsuz olduğunu defalarca ailesine iletti. Ancak ailesinin bu durum karşısında bir şey yapmamış olması genç kadının daha fazla dayanamamasına sebep oldu.

Sürekli olarak eşinden hakaret ve şiddet gören genç kadın bu evliliği daha fazla yürütemeyeceğini anlayıp zaman kaybetmeden baba evine geldi. Ancak baba evinde beklediği gibi karşılanmayan genç kadın erkek kardeşi ile sorunlar yaşamaya başladı. Erkek kardeşinin ablasının eve gelmesinden son derece rahatsız olduğu belirtildi. 

İkili arasında yaşanan birtakım tartışmalar giderek büyüyünce kavga çıktığı belirlendi. Yaşanan kavga sonrasında evde bulunan pompalı tüfeği eline alan C.Ş. ablasına iki el ateş etti. Olay yerinde hayatını kaybeden talihsiz kadının cansız bedeni morga götürüldü. 

Otopsi işlemlerinin ardından yine yaşadığı bölgede toprağa verilen genç kadının ölümü çevresini derin üzüntüye boğdu. Ablasını öldüren C.Ş ise olayın ardından kaçarak kayıplara karıştı. Polis tarafından konu hakkında bir soruşturma başlatıldı. Güvenlik güçleri tarafından arama çalışmaları başlatıldı. Katil kardeşin yakalanması için bölgede geniş çaplı bir soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. 

koca dayağı kadın cinayeti kardeş cinayeti ığdır