Kobra Yılanı Tarafından Isırılan Sihirbaz Aref'in Hayatta Kalması Bu Panzehire Bağlı

TAKİP ET

Antalya'da sihirbazlık gösterilerinde kullandığı kobra yılanı tarafından ısırılan ve tedavi için Mısır'a götüren İran asıllı Türk vatandaşı ilizyonist Aref Ghafouri haber geldi. Mısır Kahire'de bir hastanede tedavi görmeye başlayan Aref'e tedavisi boyunca 24 tüp yılan serumu yani Panzehir verilecek. Aref'in menejeri sosyal medya hesabından sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Doktorların dediğine göre şu ana kadar yaşaması mucize. Vücudundaki bazı bölgelerde kısmi felç gözüküyor" ifadelerini kullandı.

Antalya'da sihirbazlık gösterilerinde kullandığı kobra yılanı tarafından ısırılan ve tedavi için Mısır'a götüren İran asıllı Türk vatandaşı ilizyonist Aref Ghafouri haber geldi. Mısır Kahire’de bir hastanede tedavi görmeye başlayan Aref’e tedavisi boyunca 24 tüp yılan serumu yani Panzehir verilecek. Aref'in menejeri sosyal medya hesabından sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Doktorların dediğine göre şu ana kadar yaşaması mucize. Vücudundaki bazı bölgelerde kısmi felç gözüküyor" ifadelerini kullandı.

15 Temmuz günü Antalya'da sihirbazlık gösterilerinin de kullandığı Kobra cinsi yılan tarafından ısırılan ve Türkiye'de serum olmadığı için özel bir uçakla Mısır'a götürülen ilizyonist Aref Ghafouri nin tedavisi Mısır'daki bir hastanede sürüyor.  Kahire Üniversitesi'ne bağlı hastanede tedavisine devam edilen Aref’in yılanın ısırdığı sağ kolunda hiç kayboldu ve tedavisi boyunca 24 tüp yılan serumu yani Panzehir verileceği öğrenildi.  Doktorlar tarafından yapılan açıklamaya göre tedavide 15 tüp Selim'in verilmesi yeterli oluyor ancak Aref'in vücudundaki zehir miktarının fazla olması nedeniyle verecekleri dost sayısını arttırdılar.

“ŞUANA KADAR YAŞAMASI MUCİZE”
Aref’in kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan menajeri, "Arkadaşlar Aref'in tedavi süreci dün başladı. 24 tüp panzehir uygulanacaktır, şu ana kadar 6 tüp uygulandı. Doktorların dediğine göre şu ana kadar yaşaması mucize çünkü panzehirin ilk 6 saat içinde uygulanması gerekiyormuş. Şu an vücudundaki bazı bölgelerde kısmi felç gözüküyor. Tedavinin sonunda geçmesini umuyoruz" ifadelerini kullandı.

 

aref illüzyonist Aref Ghafouri sağlık durumu kobra yılanı panzehir son dakika