Kızının kına gecesinde maganda kurşunuyla hayatını kaybetti

TAKİP ET

Samsun'un Bafra ilçesinde, bir baba olan Mehmet Şahin (54), kızının mutlu günü olan kına gecesinde yaşanan trajik bir olay sonucu hayatını kaybetti. Bu acı olay, ilçede büyük üzüntü yarattı.

Olay, Bafra ilçesinin Koruluk Mahallesi'nde dün akşam meydana geldi. Mehmet Şahin, kızı B.Ş.'nin (26) kına gecesinde havaya rastgele açılan ateş sonucu başından vuruldu. Bu acı olayın ardından yere yığılan Şahin, yakınları tarafından hemen bir otomobile taşındı ve Bafra Devlet Hastanesi'ne yetiştirildi.

Ancak, hastanedeki tıbbi müdahalelere rağmen Mehmet Şahin'in hayatı kurtarılamadı. Hemen ambulansla Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Şahin, doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi.

Bu acı olayın ardından jandarma ekipleri, Mehmet Şahin'in ölümüne neden olan kurşunun hangi silahtan çıktığını belirlemek için bir soruşturma başlattı. İlçede yaşanan bu trajik olay, ailenin ve çevresinin büyük üzüntüsüne neden oldu. Gelin ve damadın mutlu günü olarak başlayan kına gecesi, bu acı olayla gölgelendi. Olayın ardından ailenin yanı sıra ilçe halkı da tüm dualarını ve desteklerini bu aileye gönderiyor.

Samsun kına gecesi maganda kurşunu ölüm haberi