Kızının Cinayet Bulgularını ve İpuçlarını Sosyal Medyada Açıkladı

TAKİP ET

Giresun'da kızı Rabia Naz Vatan'ın cinayete kurban gittiğini iddia eden acılı baba sosyal medya hesabından kızının katili hakkındaki şüpheli ipuçlarını paylaşarak dikkat çekti.

Giresun'da kızı Rabia Naz Vatan'ın cinayete kurban gittiğini iddia eden acılı baba sosyal medya hesabından kızının katili hakkındaki şüpheli ipuçlarını paylaşarak dikkat çekti. 

Giresun'da 7 ay önce kızı Rabia Naz'ı evlerinin önünde yaralı halde bulan acılı baba kızının kaldırıldığı hastanede ölmesinin ardından kızının cinayete kurban gittiğini iddia etti. Sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşımların ardından kızının cinayete kurban gittiği ve katili yönünde önemli iddialarda bulunurken bazı ipuçlarını dile getirdi. 

6 ay boyunca kızının katillerinin bulunması için çaba gösteren acılı baba adeta bir dedektif gibi iz aramaya başladı. Bu konuda polisle de iletişime geçen acılı baba yine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda kızının katillerinin bulunması için çok az zamanın kaldığını özellikle belirtti. 

ŞÜPHELİ DURUMLARI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Kızının katilinin bulunması için çaba gösteren acılı baba kızının eşinin iş yerinden çıktıktan sonra eve dönmek üzere yola çıktığını ancak evin önünde ağır yaralı bir şekilde bulunduğunu anlattı. Ayağının kopmak üzere olduğunu ağır yaralarının olduğunu ancak yaralarının temizlenmiş olduğunu belirtti. Kızının üzerinde bulunan talaş ve saman parçalarından şüphelenen baba çevrede yol üzerinde terk edilmiş bir ev olduğunu gördü. Eve girdiğinde saman ve talaş parçaları olduğunu görünce durumdan şüphelendi. Kızının burada bekletildiğini ve yaralarının temizlendiğini düşünen acılı baba tüm bildiklerini polisle paylaşırken katillerin yakalanması için yardım beklediğini belirtti. 

katil cinayet acılı baba giresun rabia naz vatan