Kızına Şantaj Yapılan Baba Dehşet Saçtı

TAKİP ET

Ataşehir'de bir baba kızına sevgilisi tarafından bir süredir şantaj yapıldığını öğrenince kafe basarak dehşet saçtı.

Ataşehir'de bir baba kızına sevgilisi tarafından bir süredir şantaj yapıldığını öğrenince kafe basarak dehşet saçtı. 

Ataşehir'de korkunç bir olay meydana geldi. Öfkeli baba kızına bir süredir şantaj yapıldığını öğrendi. Bunun üzerine durumu öğrenince sinirlerine hakim  olamayan baba kızının sevgilisinin olduğu kafeyi öğrenerek kafe bastı. Kafede pek çok müşterinin önünde yaşanan arbede sonrası korku dolu anların yaşandığı öğrenildi. 

Kafeye girdikten kısa bir süre sonra ise kızının erkek arkadaşının yanına gitti. Kısa bir bağırış sonrasında ikili arasında arbede başladı Yanında birkaç kişi ile kafeye giren öfkeli baba erkek arkadaşı kafe dışına çıkardıktan sonra feci şekilde dövmeye başladı. 

ÖNCE DÖVDÜ SONRA VURDU

Kızının mesajlarını okuyan baba bir süre sonra genci bulmak için harekete geçti. Kızı ile iki yıldır aşk yaşayan erkek arkadaşının bazı sebepleri öne sürerek kız arkadaşından para istediği, aks takdirde şantaj yapacağını belirtti. Bunun üzerine para vermemesi halinde cep telefonunda olan özel görüntüleri kısa sürede ailesine göndereceğini belirtti. Daha önce kızdan çeşitli sebeplerden para isteyen genç bu sefer 5 bin lira istedi. Yaşadıklarına daha fazla dayanamayan genç kız durumu babasına anlatmak zorunda kaldı. Bunun üzerine babasının duruma müdahale etmesi ile önce genci dövdüğü öğrenildi. Arbedenin büyümesi ile birlikte baba belinden çıkardığı genci vurdu. Konu hakkında soruşturma başlatıldı. 

şantaj babanın intikamı