Kızı ve Sevgilisini Kurşun Yağmuruna Tutmuştu! Aile Vahşetinde Yeni Gelişme

TAKİP ET

Geçen yıl Kırklareli Dere kız kardeşi ve birlikte yaşadığı kişiyi öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanık ile babası hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 10 Eylül 2018 tarihinde Tuğba Yıldırım ile birlikte yaşadığı Caner Atlı’nın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, soruşturma sonunda hazırladığı iddianamede şüpheli Baba Abdulkadir Yıldırım'ın oğlu Abdullah Yıldırım'ı yanına alarak Caner Atlı’yla birlikte yaşayan kızı Tuğba Yıldırım’ı ve geri götürmek için İstanbul'dan Kırklareli'ne gittiği belirtildi. İddianamede babamın Tuğba Yıldırım'ı almak istediği kızının gelmek istememesi üzerine Baba Yıldırım'ın sinirlenerek ayağa kalktı ve hakaret içeren sözler söylediği belirtildi.

ÖLDÜRÜLME EMRİNİ VERMİŞ

Savcılık iddianamesinde daha sonra baba Yıldırım'ın oğlu Abdulvahap Yıldırım babasıyla kızının sevgilisini gösterdiği bunun üzerine oğlumun taşıdığı silahlar önce Caner Atlı'yı sonra kaçmaya çalışan ablasını vurduğu,  daha sonra da yere düşen ablasına ve sevgilisine defalarca ateş ettiği belirtildi. Olaydan sonra baba Yıldırım'ın oğluna dönerek gitmeleri gerektiğini söylediği belirtilen iddianamede cinayetin işlendiği evde 9 boş kovan ve mermi çekirdeklerinin bulunduğu bilgisi yer aldı. İddianamede cinayetten sonra baba ve oğlun otomobille Kaçarken İstanbul yolunda yakalandı belirtilirken Baba Yıldırım'ın üzerinde yapılan aramada bıçak olduğunu üzerinde ise olayda kullanılan ruhsatsız tabanca ele geçirildiğine dikkat çekildi. 

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTENDİ

Baba ve oğlunun Eylem birliği içerisinde daha önceden tasarlayarak cinayeti işledikleri ve baba Abdulkadir Yıldırım'ın oğlunun yönlendirdiği savunulan iddianamede 2 şüpheli hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Savcılık tarafından hazırlanan iddianame Kırklareli 1 Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İlerleyen günlerde sanıkların yargılanmasına başlanacak.

kırklareli haberleri aile vahşeti son dakika