Kızı Evlilik Teklifi Alan Baba, Yaptığı Hareketle Güldürdü! Kızını Kaptırmak İstemeyen Baba, Bakın Ne Yaptı…

TAKİP ET

Sevgilisine çölün ortasında diz çökerek evlenme teklif eden Levi isimli genç, romantik anların ortasında sevgilisinin babasının yaptığı hareketle şok oldu.

Sevgilisine çölün ortasında diz çökerek evlenme teklif eden Levi isimli genç, romantik anların ortasında sevgilisinin babasının yaptığı hareketle şok oldu. 

ABD’nin Nevada eyaletinde yaşayan ve iki yıldan beri birlikte olan Levi Bliss ve Allison Barron evlenmeye karar verdi. Genç adam, sevgilisine sürpriz bir evlilik teklifi yapmak istedi. Fakat, bu romantik evlilik teklifi, genç kızın babasının yaptığı kötü sürpriz ile adeta baltalandı. 

TAM DİZLERİNİN ÜSTÜNE ÇÖKMÜŞ EVLENME TEKLİF EDİYORDU Kİ!
Çölün ortasına sevgilisini götüren Levi, dizlerinin üstüne çökerek sevgilisine evlenme teklif etti. Tam da bu sırada baba Jake, çiftin bu mutlu anlarını baltalamak için yaptığı planı devreye sokmaya karar verdi. Aslında babanın amacı, kızının bu mutlu anını biraz daha unutulmaz hale getirmekti. Genç kızın babası Jake, kötü niyetli yapmadığı bu davranışı ile gündem oldu. 

KARŞI TEPEDE BELİREN BABA BAKIN NE YAPTI…
Kızı evlenme teklifi alırken, baba da kızı ve damadını karşı tepenin üstünde bekliyordu. Bu sırada adam elinde ‘say no’ (hayır de) yazılı bir pankart açtı. Konu hakkında bir açıklama yapan genç kız,  ‘Babamın kişiliği böyle. Ailelermiz zaten çok yakınlar ve birbirini çok seviyorlar. Bu yüzden Levi’nin alınmayacağını düşünerek böyle küçük bir espri yapmak istemiş.Şimdiye kadarki en güzel günlerimden biriydi.’ ifadelerini kullandı. 

ABD Nevada evlilik teklifi baba son dakika dünya haber