Kız Yurdu Önünde Sapık Dehşeti! Pantolonunu Açıp Mastürbasyon Yaptı

TAKİP ET

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde bir sapık, kız yurdunun önünde gitti ve burada öğrenciler yurttan çıkarken pantolonunu açıp onları izledi ve sonra da mastürbasyon yaptı. İşte haberin detayı…

Manisa’nın Şehzadeler İlçesi’nde bir sapık, kız yurdunun önünde gitti ve burada öğrenciler yurttan çıkarken pantolonunu açıp onları izledi ve sonra da mastürbasyon yaptı. İşte haberin detayı…

Manisa’nın Şehzadeler İlçesi’nde sapık skandalı! Manisa’nın Şehzadeler İlçesi’nde yer alan Çarşı Mahallesi’nde ki kız öğrenci yurdunun önünde herkesi dehşete düşüren bir olay yaşandı! Çarşı Mahallesi’nde yer alan kız öğrenci yurdunun önüne sabah öğrencilerin yurttan çıktığı saatlerde bir adam yurt önüne geldi ve orada beklemeye başladı. Yurttan çıkan öğrencileri de rahatsız etmeyecek şekilde onları izlemeye başladı.

PANTOLONUNU AÇIP SOKAK ORTASINDA MASTÜRBASYON YAPTI

Kız yurdundaki bir öğrenci ise adamın orada neden beklediğine anlam veremezken, öğrencilere baktığını ve onları izlediğini görünce telefonunun kamerasını açıp onu kayıt etmeye başladı. Kısa bir süre sonra ise yurdun önünde duran adam bir anda pantolonunu açtı ve sokağın ortasında kız öğrencilere karşı mastürbasyon yapmaya başladı.

Bunu gören öğrenciler ise hemen polisi arayıp şikayette bulundu. Polise haber verildiğini düşünen ya da işi biten sapık, hemen yurdun önünden kaçtı. Polis ekipleri ise yurda gelip incelemede bulundu ve kız öğrencinin çektiği videoyu inceledi. Kimliği belirsiz sapığın yakalanması içinse soruşturma başlatıldı.