Kız Arkadaşıyla Eğlenen Polis Memurunun Boynunu Kestiler!

TAKİP ET

İstanbul Beşiktaş'ta kız arkadaşı ile birlikte eğlenceden dönen genç polis memuruna saldıran tinerciler ellerindeki kırık şişe ile polis memurunun boynunu kestiler.

Beşiktaş'ta kız arkadaşı ile birlikte bir doğum günü kutlamasına katılan genç polis memuru karşısına çıkan bir tinerci ve saldırısı karşısında ne olduğunu anlayamadı. Kırdıkları şişeler ile genç polis memuruna saldıran tinerciler adeta gecenin bir vaktinde dehşet saçtılar. Saldırının ardından boynundan ağır bir şekilde yaralanan gencin tedavisinin kaldırıldığı hastanede hala devam ettiği öğrenildi. 

İstanbul Beşiktaş'ta akşam saatlerinde 3 tinercinin saldırısına uğraya polis memuru boynundan yaralandı. Hastaneye kaldırılan polis memurunun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirlendi. Olay yerine gelen polis ekipleri ise saldırgan 3 tinerciyi yakalayarak gözaltına aldılar. 

TİNERCİLER BOYNUNU KESTİ

25 yaşındaki polis memuru Ahmet Faruk Ağır kız arkadaşının doğum gününü kutlamak için Beşiktaş'ta kız arkadaşı ile buluştu. Güzel bir kutlamanın ardından gece vakti kız arkadaşı ile yürümeye başlayan polis memurunun önünü 3 tinerci kesti. İki sevgilinin elinde bulunan köfte ekmeği alan ve aralarında tartışma yaşanan tinerci ile polis memuru cephesinde sinirler gerilmeye başladı. Ancak bölgede bulunan polis memurlarının duruma müdahale etmelerinin ardından şüpheliler kaçarak uzaklaştılar. 

Bir süre çifti takip eden tinerciler kız arkadaşı ile polis memurunu taksiye binerken gördüler. Yanlarında getirdikleri kırık şişe parçası ile birlikte yanlarına yaklaşarak polis memurunun boynunu kestiler. Kanlar içerisinde yere yığılan polis memuru kız arkadaşının çağırdığı sağlık ekipleri ile birlikte hastaneye kaldırıldı. Tinerciler ise polis tarafından yakalandı. Konu hakkında soruşturma devam ediyor. 

beşiktaş polis memuru tinerci saldırısı